Felicitare zi de naștere pentru prieten

Felicitari cu ziua de nastere pentru prieten. Vezi aici felicitari si mesaje de urare pentru prieten. Gasesti felicitari text, imagine si video

Felicitare 100

Îți doresc putere, curaj și perseverență, ca fiecare în spatele tău să fie ca după un perete. Iti urez ca să nu cunoști supărarea și tristețea, în tine fiind mereu speranță vie. Îți doresc ca orice drum din viața ta să fie cât mai scurt și neted, pentru ca să atingi succesul și să-l păstrezi. Și în final îți urez să fii încrezut în tine și norocos, ca în toate ce începi cu bun sfârșit să termini. La mulți ani!

Felicitare 100

La mulți ani! Domnul să îți de-a de toate, sănătate, fericire și bucurie alături de cei dragi ție. Îți doresc să ai zile luminate, multă dragoste și înțelegere, trup sănătos și minte luminată. Să fii mereu bucuros și drăgăstos… LA MULȚI ANI!

Felicitare 100

Acum că deja este ora 12 de noapte te pot felicita și eu. Îți doresc ca de fiecare dată când va bate clopotul la ora 12 de noapte să ai deja realizate planurile tale pe ziua trecută și să găsești mereu puteri pentru ziua care tocmai va începe să îți realizezi dorințele și visele tale! La mulți ani!

Felicitare 100

În această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani și la mulți bani!

Felicitare 100

Îți doresc doar două lucruri, care consider că sunt cele mai importante din viața unui om  – sănătate și dragoste. Sănătatea să fie mereu de fier, iar dragostea mereu reciprocă și adevărată! Felicitările mele!

Felicitare 100

Oriunde nu te-ai afla, doresc ca îngerul tău păzitor să îți fie mereu alături în primejdie, orice nu ți-ai pune în gând, doresc ca persoanele din jurul tău să te ajute să îți realizezi planurile, și orice nu ai face, doresc ca să finisezi mereu cu bine! La mulți ani!

Felicitare 100

De ziua ta îți doresc ani plini de belșug atât sufletesc, emoțional, financiar și material. Să ai parte de toate cele bune din ce îți poate oferi soarta în această viață! La mulți ani!

Felicitare 100

Astăzi este o zi specială în viața ta! Împlinind [ani] ani, doresc ca aceștia să reprezinte o bază puternică de experiență în viață care să te ajute mai departe să devii o persoană realizată în viață, în toate planurile posibile! Felicitări!

Felicitare 100

Privește mereu înainte, agață-te mereu de orice șansă și luptă-te pentru ce-i al tău! Fii perseverent și nu lasă dușmanii să îți pună piedici în realizarea scopurilor tale! Fii puternic și isteț, pentru ca în final să fii mândru de tine însuți!

Felicitare 100

Fiind o zi deosebită în viața ta, mă alătur și eu la cele urate de prieteni, dorindu-ți din suflet doar sănătate, familie fericită, serviciu ușor și prieteni adevărați! La mulți ani!

Felicitare 100

Un prieten adevărat te aude chiar și atunci când nu vorbești, pe când cei falși nu te asculta nici când spui ceva! Așa că îți doresc mereu să fii auzit, chiar și atunci când nu scoți o vorbă! La mulți ani!

Felicitare 100

A fi prieten înseamnă a fi alături de camaradul tău chiar și atunci când acesta nu o cere, a da un sfat chiar și atunci când acesta nu are nevoie de el și de a-l chema la o petrecere doar pentru a-i ridica dispoziția! La mulți ani!

Felicit.EU © 2019