Felicitări zi de naștere cea mai bună prietenă

Felicitare 112

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca bărbații să nu înceteze să te admire, iar zilnic să îți dăruiască flori și cuvinte frumoase. Fie ca cei de la serviciu să îți prețuiască înțelepciunea, energia și veselia. Apropiații să-ți fie mereu alături, prietenii să fie gata oricând să sară la nevoie, iar iubitul, asemeni unui mag, să-ți îndeplinească toate dorințele.

Felicitare 112

Draga mea prietenă, ești o frumusețe, o cochetă și o drăguță. Fii așa mereu. Bucură-te de viața minunată, respiră adânc, admiră și uimește-i pe alții. Îți doresc să ai parte de aventuri de neuitat, de cadouri neobișnuite și să nu-ți pierzi aptitudinea de a te bucura de lucruri simple.

Felicitare 112

Prietena mea dragă, la mulți ani! Fie ca lumea din jurul tău să fie plină de soare, dragoste, zâmbete. Nu contează dacă porți ghete ori pantofi cu toc, să știi că meriți un prinț alături. Nu acceptăm niciun fel de compromis. Niciun fel de haine simple și corturi. Doar palate, frac și rochie albă. Fii fericită, draga mea!

Felicitare 112

Nu am nevoie de cuvinte pentru a exprima cât de apropiate suntem, dar îți voi spune acum și întotdeauna, că firele subțiri care ne-au legat destinele, sunt mai puternice decât dragostea și mai sigure decât fericirea. Te felicit și îți doresc ca prietenia noastră să fie asemeni vinului: pe an ce trece să fie tot mai bună.

Felicitare 112

Prietena mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Rămâi mereu la fel de bună, sinceră, deschisă, veselă, prietenoasă, capabilă să păstrezi secrete. Fii înțeleaptă și atentă. Norocul și bunăstarea să fie cu tine mereu.

Felicitare 112

Când am o neplăcere – vin la tine, când vreau să împart bucuria cu cineva – vin la tine, când am nevoie de un sfat bun – vin la tine. Tu îmi dai ceea ce caut. Tu ești tristă atunci când și eu sunt, mă ajuți când am nevoie, iar fericirea pe care o împart cu tine devine, parcă, mai mare. La mulți ani, draga mea! Fie ca prietenia noastră să-ți adauge tinerețe în suflet!

Felicitare 112

Prietena mea cea mai bună! De ziua ta îți doresc să ți se împlinească toate visele, să ai parte de cea mai gingașă poveste de iubire, să fii tânără și frumoasă mereu. Te iubesc mult și vreau ca prietenia noastră să dureze toată viața. Îți mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l oferi, pentru veselia ta și lumina pe care o emani. Sunt bucuroasă să petrec această zi cu tine.

Felicitare 112

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, prietena mea dragă! În această zi aș vrea să-ți urez ție, unui om special pentru mine, tot ce e mai bun: bună dispoziție, succes, noroc în toate, dragoste ca în povești, prieteni fideli, emoții pozitive, fericire fără margini, inspirație multă, bani cu sacul și sănătate de fier. Cel mai mult, totuși, vreau să-ți doresc să ți se îndeplinească toate visele.

Felicitare 112

Se zice că o prietenie feminină nu există. Cred ca cea care a spus acest lucru niciodată nu a avut parte de o prietenă ca a mea. Noi suntem de atâta vreme împreună că am devenit aproape surori, doar că surorile se cearta mult mai des, decât noi. Astăzi este ziua ta și îți doresc împlinirea tuturor viselor pe care le cunoaștem doar noi două.

Felicitare 112

Cu ziua de naștere prietena mea. Împreună noi obținem tot ceea ce ne dorim. Doar ție îți pot destăinui secretele și să-mi împărtășesc cele mai ascunse dorințe. Sfatul și ajutorul tău nu numai odată m-au salvat și m-au ajutat să iau deciziile corecte. Cu sărbătoarea, iubita mea prietenă. Tu ești foarte importantă în viața mea.

Felicitare 112

Strălucirea ochilor tăi fascinează lumea. Rămâi tot atît de frumoasă și strălucitoare, auraș. Fie ca această zi să devină sărbătoarea sufletului gingaș, oferă îngrijire și confort întregul an. Fie ca îndeplinirea dorințelor să devină realitate doar de la un singur zâmbet al tău. Fie ca dragostea să te protejeze de cele rele și să-ți dăruiască miracole, îndeplinirea viselor, cu care să te poți împărtăși cu cei dragi. Rămâi așa cum ești, pentru că ești perfectă.

Felicitare 112

Există multe mituri despre prietenia feminină, dar felicitându-te de fiecare dată de ziua ta, mă conving că acest lucru nu se referă nouă. Noi niciodată nu ne certăm, nu ne contrăm, de la mărunțișuri și nici nu invidiem fericirea celeilalte. Deci, fie ca noul an de viață să-ți dăruiască fericire nemărginită, veselie și să-ți aducă în viața ta iubirea mult așteptată. Fie ca ea să fie reciprocă și să finiseze lunga căutare a fericirii.

Felicit.EU © 2019