Felicitări zi de naștere Surorii

Felicitare 114

Dragă surioară, îți doresc ca această zi să fie cea mai fericită zi, pentru că este ziua ta! Îi mulțumesc sorții și părinților că exiști în viața mea! Niciodată nu vom fi singuri în această lume, mereu ne vom susține și ne vom ajuta reciproc. Îți doresc ca dragostea și căldura noastră, a celor care te iubim, să te încălzească în momentele cele mai dificile din viață. La mulți ani!

Felicitare 114

Surioară, la mulți ani! Îți doresc sănătate, fericire, să zâmbești cât mai mult, să ai inspirație, optimism și mult noroc. Fie ca toate dorințele să se împlinească. Rămâi mereu la fel de drăguță, bună, atrăgătoare, fermecătoare și veselă!

Felicitare 114

Draga mea soră, au trecut ceva anișori de când te-ai născut, dar pentru mine ești în continuare același copil mic și sensibil cu papioane amuzante. La ziua ta de naștere, îți doresc să găsești acel drum în viață care te va duce spre fericire și nu vei avea niciodată regrete.

Felicitare 114

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o soră ca tine! Pentru mine ești cea mai apropiată persoană, care întotdeauna mă va ajuta, îmi va da un sfat, iar câteodată pur și simplu îmi va zâmbi și pe suflet îmi va sta mai ușor. Felicitări cu ziua de naștere, frumoasa mea surioară. Fie că toate dorințele tale să devină realitate și să-ți aducă fericire și bucurii mulți ani înainte. La mulți ani, fericire, sănătate și succese!

Felicitare 114

Surioara mea iubită! Astăzi este ziua ta de naștere și vreau din tot sufletul să te felicit cu această sărbătoare minunată. Chiar dacă uneori ne mai certăm, oricum țin la tine și știu că și tu ții la mine și mereu ne ajutăm atunci când este nevoie. Îți doresc să fii fericită, să te bucuri de viață și să-ți realizezi cele mai râvnite vise. La mulți ani!

Felicitare 114

Dragă surioară, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc împlinirea tuturor viselor și realizări frumoase pe tot parcursul vieții. Succese la învățătură și în carieră, sănătate de fier, dragoste reciprocă, fericire fără limite și doar prieteni adevărați în preajmă. Fie că viața să te bucure cu o mulțime de evenimente și amintiri frumoase. La mulți ani!

Felicitare 114

O vorbă din popor spune că nimeni nu-și poate alege familia. Dar chiar și așa, dacă aș putea să o fac oricum te-aș alege pe tine, scumpa mea surioară. Bunătatea și sinceritatea ta nu cunoaște limite, faptele tale sunt demne a fi luate ca exemplu iar pentru dragostea ta sinceră se poate de mutat munții din loc. Fie ca ziua ta de naștere să devină o sărbătoare minunată pentru oamenii dragi. Viața să-ți ofere doar surprize plăcute și niciodată să nu te întristeze! La mulți ani!

Felicitare 114

Draga mea surioară, de ziua ta de naștere primește cele mai sincere felicitări și urări. Fie ca deasupra ta să strălucească stelele, natura să-ți zâmbească, soarele să-ți lumineze ziua dis de dimineață. Îți doresc dragă surioară, ca în viața ta să nu existe zile grele, toate lucrurile să meargă bine și tot ce începi să se termine cu rezultate mărețe. La mulți ani!

Felicitare 114

Scumpă surioară! Felicitări cu ziua de naștere, îți doresc cele mai frumoase și minunate lucruri pe care le poți lua din această viață. Te iubesc foarte mult și îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea. Fii fericită, împrăștie în jurul tău doar bunătate și frumusețe pentru că asta îți reușește cel mai bine. La mulți ani!

Felicitare 114

Cea mai veselă surioară, la mulți ani! Te felicit cu ziua de naștere și te îmbrățișez strâns. Îți mulțumesc pentru anii copilăriei petrecuți împreună. Te iubesc draga mea, te cuprind și îți doresc tot ce este mai luminos și minunat pe acest pământ. Fie ca această sărbătoare să fie cel mai grozav eveniment din viața ta!

Felicitare 114

Dragă surioară, chiar dacă suntem foarte diferite, dar, în ciuda certurilor și reproșurilor, vreau ca fiecare zi din viața ta să fie plină de fericire și bucurie. Fie ca bărbații să înnebunească după frumusețea ta, să fie fermecați de zâmbetul tău din primele minute. În studii și carieră să ai doar succese și realizări mărețe. Îți doresc să fii sănătoasă iar vizitele la medic să fie doar cu scop profilactic. La mulți ani!

Felicitare 114

Draga mea surioară, felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc fericire, sănătate, iubire, zâmbete cât mai multe, ochii tăi să emane doar fericire iar toate visele să se împlinească! Fie ca toate neplăcerile să rămână în trecut iar bucuria să-ți deschidă mereu ușa! La mulți ani!

Felicit.EU © 2019