Felicitări zi de naștere Soției

Felicitari cu ziua de nastere pentru sotie in forma de text, imagine sau video. Vezi aici cele mai frumoase felicitari pentru sotie

Felicitare 101

Vreau să-ți spun, Draga mea, sunt fericit că exiști în viața mea! Îți mulțumesc pentru dragostea, afecțiunea, pentru confortul din casă și susținerea pe care mi-o oferi! Chiar dacă au trecut atâția ani, tu ești la fel de frumoasă, tânără și plină de viață – rămâi la fel încă mulți ani înainte. Fie ca dorințele tale să se împlinească iar în casa noastră să domine dragostea și fericirea! Te iubesc și un dulce – La mulți ani îți doresc!

Felicitare 101

Dragă soție, te felicit cu ziua de naștere! Întotdeauna vei rămâne tânără, frumoasă, atrăgătoare și desigur iubită! Îți doresc ca niciodată să nu duci lipsă de complimente, pentru că tu meriți să le auzi în fiecare zi. La mulți ani!

Felicitare 101

Iubită soție, te felicit cu ziua ta de naștere! Draga mea, tu ești cea mai uimitoare femeie, pe care am întâlnit-o vreodată! Sunt nespus de bucuros că am trăit toți acești ani alături de tine și îmi doresc ca următorii ani să fie la fel. Îți doresc mereu să ai dispoziție bună iar zâmbetul de pe față să nu-ți lipsească niciodată, ca eu să-l pot admira în fiecare zi! La mulți ani!

Felicitare 101

În această zi frumoasă, ziua ta de naștere, iubită soție, vreau să te felicit cu cea dea [ani]-a zi de naștere, să-ți doresc să rămâi la fel ca și acum, tânără și frumoasă, gingașă, grijulie și veselă. Fie ca ochii tăi strălucitori să-mi lumineze viața cu lumina lor, cel puțin încă 100 de ani!

Felicitare 101

Iubita mea femeie, scumpă soție! Astăzi este una din cele mai frumoase zile, care ne-a dăruit un înger nu doar părinților tăi minunați, ci și mie – ziua ta de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de gingașă, sentimentală, romantică și fără îndoială atrăgătoare și frumoasă așa cum te-am întâlnit prima dată. Îți mulțumesc că ai dat culoare vieții mele, te iubesc și îți doresc la mulți ani!

Felicitare 101

Iubita mea, scumpă, cea mai minunată soție din lume! Te felicit cu ziua ta de naștere! Această zi, cu mulți ani în urmă a devenit o sărbătoare nu doar pentru tine și părinții tăi, dar și pentru mine. Deși încă nu știam că undeva în lume să născut jumătatea mea. Te iubesc și îmi doresc mereu să fim împreună!

Felicitare 101

Scumpa mea soție, te felicit cu această sărbătoare. Îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc pentru căldura ta, bunătatea, grija pentru întreaga noastră familie. În această zi îți doresc să rămâi mereu frumoasă, deșteaptă și plină de viață. Fie ca toate dorințele să se împlinească. La mulți ani scumpa mea!

Felicitare 101

Iubită, gingașă, firavă, cea mai frumoasă și grijulie soție din lume! Te felicit cu ziua de naștere! Draga mea, îți doresc mereu să ai zâmbetul pe față pentru că el îmi face ziua mai frumoasă! Promit să nu te supăr niciodată și să am grijă ca să fii mereu fericită. La mulți ani!

Felicitare 101

Scumpă, unică, gingașă… De ziua ta de naștere doresc să-ți spun a 1000 oară cât te mult te iubesc. Să-ți spun, că este o mare fericire să mă trezesc dimineața și să văd alături o persoană atât de dragă. Nu este fericire mai mare pentru mine, decât să știu că acasă mă aștepți tu. Fie că îngerul tău păzitor să te ocrotească și să te ferească de boli și necazuri iar sufletul tău să fie deschis pentru afecțiunea și dragostea mea! La mulți ani!

Felicitare 101

Frumoasa mea soție, astăzi de ziua ta de naștere – complimentele să nu înceteze să apară, casa să fie plină de prieteni. Fie ca noul an din viața ta să fie plin de căldură familiară, să-ți aducă succese și dezvoltare pe plan profesional și să fie marcat doar de momente fericite. Bucurie și cât mai multe zâmbete, iubita și draga mea soție! La mulți ani!

Felicitare 101

Fie ca miile de complimente pe care le primești astăzi, să te facă să crezi în individualitatea și frumusețea ta. Fie că toate dorințele arzătoare să devină realitate iar visele să se adeverească. La mulți ani, cea mai dragă și iubită soție!

Felicitare 101

Draga mea femeie! Sunt fericit să te numesc soția mea și în fiecare an sărbătorind ziua ta de naștere mă bucur să văd cum înflorești și devii tot mai frumoasă și atrăgătoare. Îți doresc să rămâi la fel de fermecătoare, gingașă, sentimentală tot restul vieții, pe care vreau so trăiesc alături de tine până la sfârșit. Te iubesc, La mulți ani!

Felicit.EU © 2019