Felicitări zi de naștere Soției

Felicitare 101

Draga mea, iubita mea, scumpa mea! De ziua ta vreau să-ți mulțumesc pentru bunătate și înțelegere, pentru fiul minunat, pentru confortul casei noastre. Din an în an înflorești tot mai mult și mă bucuri cu frumusețea ta și tinerețea. Fii sănătoasă mereu, iar eu voi avea grijă să fii fericită. La mulți ani!

Felicitare 101

Scumpa mea soție, lumina mea, la mulți ani! În această zi ești extraordinară, frumoasă, grațioasă și suplă. Fii mereu la fel de gingașă, seducătoare, un pic capricioasă, mai mult jucăușă și înțeleaptă. Îți mulțumesc pentru că încălzești familia noastră cu dragostea ta, iar focul iubirii arde tot mai tare datorită ție. Te iubesc, draga mea.

Felicitare 101

Dragă soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc sănătate, noroc, creativitate, bună dispoziție mereu, fericire, veselie, pentru următoarele 364 de zile.

Felicitare 101

Scumpa mea, iubita, cea mai gingașă și frumoasă soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie decorată de dragoste care îi va da sens și să ai parte doar de momente plăcute, ore fericite și zile de neuitat. La mulți ani!

Felicitare 101

La mulți ani pentru cea mai frumoasă, fermecătoare, veselă și minunată femeie din lume – soția mea iubită. Îți doresc sănătate multă, zâmbete, fericire, armonie, dragoste, flori, împlinirea viselor. Vreau să te simți mereu o femeie fericită și iubită.

Felicitare 101

Iubita mea, scumpa mea, cea mai bună soție din lume! Draga mea și unica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Sărbătoresc această zi ca și cum ar fi a mea, pentru că anume azi pământul mi te-a dăruit. Îți doresc să îți păstrezi mereu frumusețea și farmecul pentru tot restul vieții pe care sper să-l petrec alături de tine. La mulți ani!

Felicitare 101

Vreau să-ți spun, Draga mea, sunt fericit că exiști în viața mea! Îți mulțumesc pentru dragostea, afecțiunea, pentru confortul din casă și susținerea pe care mi-o oferi! Chiar dacă au trecut atâția ani, tu ești la fel de frumoasă, tânără și plină de viață – rămâi la fel încă mulți ani înainte. Fie ca dorințele tale să se împlinească iar în casa noastră să domine dragostea și fericirea! Te iubesc și un dulce – La mulți ani îți doresc!

Felicitare 101

Dragă soție, te felicit cu ziua de naștere! Întotdeauna vei rămâne tânără, frumoasă, atrăgătoare și desigur iubită! Îți doresc ca niciodată să nu duci lipsă de complimente, pentru că tu meriți să le auzi în fiecare zi. La mulți ani!

Felicitare 101

Iubită soție, te felicit cu ziua ta de naștere! Draga mea, tu ești cea mai uimitoare femeie, pe care am întâlnit-o vreodată! Sunt nespus de bucuros că am trăit toți acești ani alături de tine și îmi doresc ca următorii ani să fie la fel. Îți doresc mereu să ai dispoziție bună iar zâmbetul de pe față să nu-ți lipsească niciodată, ca eu să-l pot admira în fiecare zi! La mulți ani!

Felicitare 101

În această zi frumoasă, ziua ta de naștere, iubită soție, vreau să te felicit cu cea dea [ani]-a zi de naștere, să-ți doresc să rămâi la fel ca și acum, tânără și frumoasă, gingașă, grijulie și veselă. Fie ca ochii tăi strălucitori să-mi lumineze viața cu lumina lor, cel puțin încă 100 de ani!

Felicitare 101

Iubita mea femeie, scumpă soție! Astăzi este una din cele mai frumoase zile, care ne-a dăruit un înger nu doar părinților tăi minunați, ci și mie – ziua ta de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de gingașă, sentimentală, romantică și fără îndoială atrăgătoare și frumoasă așa cum te-am întâlnit prima dată. Îți mulțumesc că ai dat culoare vieții mele, te iubesc și îți doresc la mulți ani!

Felicitare 101

Iubita mea, scumpă, cea mai minunată soție din lume! Te felicit cu ziua ta de naștere! Această zi, cu mulți ani în urmă a devenit o sărbătoare nu doar pentru tine și părinții tăi, dar și pentru mine. Deși încă nu știam că undeva în lume să născut jumătatea mea. Te iubesc și îmi doresc mereu să fim împreună!

Felicit.EU © 2019