Felicitări zi de naștere tatălui

Felicitari cu ziua de nastere pentru tata. Vezi aici cele mai frumoase felicitări și urări de la multi ani pentru tata. Imagine, text, și video.

Felicitare 111

Fiecare trebuie să aibă un exemplu în viață. Încă din școală am scris compuneri despre eroul nostru. Eu nu a trebuit să mă gândesc mult. Eu am lângă mine omul căruia vreau să-i semăn. Vorbesc despre tine, tată. Te felicit și vreau să îți spun că tot ce-i mai bun în mine e de la tine, iar calități negative nu avem ambii – e o trăsătură de familie.

Felicitare 111

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe tăticul nostru drag. Îi dorim optimism, succes în carieră, dragoste, grijă și înțelegere, copii ascultători acasă și pescuit cu noroc. Ești cel mai bun tată din lume! Te iubim și te prețuim enorm!

Felicitare 111

Tată, sfaturile tale au fost mereu utile și la timp. Tu ești exemplul meu de bărbăție, putere și încredere. Cred că nu există om pe pământ pe care să-l respect mai mult decât pe tine. Te simt mereu alături și vreau să îți doresc să simți că tot ce-i mai bun abia urmează.

Felicitare 111

Dragul meu tătic, doar tu ești întruchiparea unui bărbat puternic. Bun, grijuliu, ești omul care ne-a susținut mereu în toate. Îți doresc cât mai puține neplăceri în viață, cât mai multe zile de odihnă și sănătate de fier.

Felicitare 111

Tată, îți doresc succes și tinerețe veșnică, dar vreau să ai și ceea ce nu ai reușit să obții deocamdată. Să ți se împlinească toate dorințele. Fie ca orice idee ai în gând, să o realizezi cu ușurință și să-ți dea satisfacție. Fie ca viața să-ți ofere încă multe surprize plăcute.

Felicitare 111

Tăticul nostru iubit, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Ai fost mereu exemplul de bărbat adevărat pentru noi. Îți dorim să rămâi la fel de energic și să nu îți pierzi optimismul.

Felicitare 111

Tată, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Chiar dacă noi, copiii tăi, suntem deja mari, să știi că nu ne simțim așa pentru că grija ta nu cunoaște granițele timpului. Fie ca Domnul să te răsplătească pentru asta cu încă minimum o sută de ani de viață.

Felicitare 111

Este din nou ziua ta, scump tată. Permite-mi să îți doresc sănătate, la fel de multă poftă de viață și energie. Deși ne vedem rar să știi că te iubesc la fel ca în copilărie când umblam desculț prin iarbă.

Felicitare 111

Tăticul meu iubit! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să rămâi la fel de tânăr și simpatic, să-ți menții mereu vie pofta de viață. Mă mir în fiecare zi cum reușești să combini înțelepciunea, prudența și dorința de aventură. Îi mulțumesc destinului că anume tu ești tatăl meu – cel mai bun tată din lume!

Felicitare 111

Dragul meu tătic! Cu bucurie și dragoste te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din suflet să fii la fel de vesel ca și astăzi. Sunt fericită și recunoscătoare sorții că am cel mai bun tată din lume. Ești tatăl la care mulți visează. Rămâi la fel de pozitiv și bun la inimă toată viața ta, care cu siguranță va fi lungă și fericită. La mulți ani!

Felicitare 111

Chiar dacă trec anii și încărunțești la tâmple, rămâi pentru mine cel mai talentat și drag bărbat din viața mea. Fie ca de ziua ta să te înconjoare doar prieteni fideli, alături să-ți fie femeia iubită și noi, copiii tăi. Să fii sănătos mereu, astfel încât noi să ne putem fac e de cap așa ca atunci când eram copii.

Felicitare 111

Fie ca ziua de naștere să-ți aducă mai multă bucurie decât a fost până acum, să primești recunoaștere publică, iar noi vom face tot posibilul ca să creăm atmosferă favorabilă acasă. Fie ca anii care au trecut să nu lase amprente pe sănătatea ta, ci dimpotrivă, să poți să te distrezi așa ca în tinerețe. Îți doresc ca această zi să rămână în biografia ta ca o pată de lumină care nu se șterge niciodată.

Felicit.EU © 2019