Mesaje de La Mulți ani pentru tată

Felicitare 111

Astăzi, de ziua ta, tăticule, vreau să îți spun atâtea cuvinte frumoase. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru tot ce mi-ai dat bun în viață, pentru înțelegere, grijă, gingășie, pentru severitate, corectitudine și dragoste. Învățămintele tale sunt de neprețuit. Sunt mândru de tine, tată! La mulți ani!

Felicitare 111

Tăticule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să rămâi la fel: corect, onest, plin de bărbăție, curajos, un om care știe răspunsul la orice întrebare și un adevărat exemplu pentru copiii lui. Viața să-ți fie plină de fericire, bucurii și momente pozitive. La mulți ani!

Felicitare 111

Astăzi este ziua de naștere a celui mai deștept, corect și frumos bărbat – tatăl meu. Tăticule, îmi doresc ca bunăstarea să fie mereu în casa noastră, iar părul să-ți încărunțească de la înțelepciune, nu de la bătrânețe. Mă închin în fața ta pentru copilăria fericită care mi-ai oferit-o și pentru faptul că îmi ești alături în orice situație. Fii sănătos, tată, o viață fără nori îți doresc!

Felicitare 111

La mulți ani, tată! În această zi îmi apar în minte toate evenimentele petrecute alături de tine, evenimente pline de culoare, dar și încercările la care am fost supuși. Tu erai ca un căpitan de corabie care îndepărta familia de orice furtună și o ducea pe drumul cel drept. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut. Îți doresc putere, dragoste și energie pentru încă mulți ani. Succesul să fie cu tine mereu.

Felicitare 111

La mulți ani, tăticul nostru iubit. Când eram mici, tu ne linișteai mereu, ne ajutai să ne facem temele, organizai petreceri și mergeai cu noi în excursii. Tu ești cel mai puternic, cel mai bun și cel mai corect! Ne-ai dedicat viața nouă și ai făcut totul ca să creștem oameni de treabă. Ne ajuți și acum cu un cuvânt bun, ori împărtășindu-ți experiența de viață. Alături de tine mă simt în liniște, în siguranță și cred că așa va fi mereu. Îți dorim sănătate de fier, să nu-ți pierzi entuziasmul. Să fii înconjurat de oameni buni și care te iubesc. Să ai succes în toate. Trăiește fericit, fără griji, realizează-ți visele, fii un bun mentor pentru nepoții tăi și bucură-te de viață.

Felicitare 111

Fiecare trebuie să aibă un exemplu în viață. Încă din școală am scris compuneri despre eroul nostru. Eu nu a trebuit să mă gândesc mult. Eu am lângă mine omul căruia vreau să-i semăn. Vorbesc despre tine, tată. Te felicit și vreau să îți spun că tot ce-i mai bun în mine e de la tine, iar calități negative nu avem ambii – e o trăsătură de familie.

Felicitare 111

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe tăticul nostru drag. Îi dorim optimism, succes în carieră, dragoste, grijă și înțelegere, copii ascultători acasă și pescuit cu noroc. Ești cel mai bun tată din lume! Te iubim și te prețuim enorm!

Felicitare 111

Tată, sfaturile tale au fost mereu utile și la timp. Tu ești exemplul meu de bărbăție, putere și încredere. Cred că nu există om pe pământ pe care să-l respect mai mult decât pe tine. Te simt mereu alături și vreau să îți doresc să simți că tot ce-i mai bun abia urmează.

Felicitare 111

Dragul meu tătic, doar tu ești întruchiparea unui bărbat puternic. Bun, grijuliu, ești omul care ne-a susținut mereu în toate. Îți doresc cât mai puține neplăceri în viață, cât mai multe zile de odihnă și sănătate de fier.

Felicitare 111

Tată, îți doresc succes și tinerețe veșnică, dar vreau să ai și ceea ce nu ai reușit să obții deocamdată. Să ți se împlinească toate dorințele. Fie ca orice idee ai în gând, să o realizezi cu ușurință și să-ți dea satisfacție. Fie ca viața să-ți ofere încă multe surprize plăcute.

Felicitare 111

Tăticul nostru iubit, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Ai fost mereu exemplul de bărbat adevărat pentru noi. Îți dorim să rămâi la fel de energic și să nu îți pierzi optimismul.

Felicitare 111

Tată, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Chiar dacă noi, copiii tăi, suntem deja mari, să știi că nu ne simțim așa pentru că grija ta nu cunoaște granițele timpului. Fie ca Domnul să te răsplătească pentru asta cu încă minimum o sută de ani de viață.

Felicit.EU © 2019