Idei de a intilni un An Nou de neuitat

Noaptea de Revelion este una speciala pentru noi toti, in care simtim o atmosfera de magie si liniste sufleteasca, imbibata cu emotii de fericire datorita faptului ca suntem linga cei dragi si iata, vom intimpina Noul An cu ei.

Fiind o zi deosebita, este de dorit ca acest eveniment sa-l sarbatorim intr-o maniera cu totul si cu totul neobisnuita, ca sa avem mai apoi ce ne aminti cu drag. Iata citeva idei standart de cum si unde poti petrece seara de Revelion!

1. Acasa

Cea mai intilnita modalitate de a intilni Anul Nou este acasa. Aceasta metoda este pe placul persoanelor care iubesc comfortul sufletesc si linistea in relatiile cu cei apropiati. Nu uita ca masa de Anul Nou trebuie sa fie bogata, bradul impodobit, televizorul sau radioul pornit si desigur multa buna dispozitie. Fie esti cu familia, fie cu persoana iubita sau prietenii, trebuie sa tii cont ca nu strica niciodata ca sa imbini sarbatorirea sarbatorii acasa cu plimbatul afara sau organizarea unui foc de artificii linga bloc.

2. In centrul orasului sau al satului

De obicei in fiecare localitate este amenajat un brad frumos impodobit, si in seara de Anul Nou de obicei se organizeaza un concert incununat cu un foc splendit de artificii. Este un moment neobisnuit cind in multimea de oameni, tu si cu persoanele dragi tie, numarati cele 12 batai ale ceasului dinaintea secundei intii al Noului An, priviti cu bucurie focul de artificii si ridicati cite un pahar de sampanie in cinstea aceasta.

Nu uita deasemenea ca inca de cu seara si pina dimineata muzica de calitate si voia buna nu vor disparea din acea zona. Puteti sa faceti o multime de fotografii cu bradul special impodobit sau cu Mos Craciun, fotografii din care ulterior puteti face un album pe care il veti privi cu placere in suflet si zimbet pe buze.

3. La o vila

Deseori multe persoane prefera sa sarbatoareasca Anul Nou intr-un loc mai putin uzual, cum ar fi o casa sau vila in afara orasului. Aceasta varianta nu se difera mult de cea a petrecerii Anului Nou acasa, insa aflindu-va intr-un loc in care inafara de cei invitati nu ve-ti putea fi intrerupti de alte persoane, cum ar fi vecinii certareti de la bloc, puteti petrece cu muzica data la maximum, chiuieli si uraturi pina dimineata, si chiar puteti organiza un foc de artificii cum doriti dvs.

Marea majoritate a oamenilor anume asa isi petrec seara de revelion. Noi insa va mai propunem o lista succinta de locuri unde va puteti petrece Anul Nou de neuitat.

1. Poti intimpina Noul An chiar la patria lui Mos Craciun. Pentru cei ce pun mare pret pe ceea ce este neobisnuit in viata lor, puteti pleca la Polul Nord sau in Finlanda unde se dau in chirie apartamente facute din gheata! Fiti siguri ca aceasta sarbatoare nu va fi uitata niciodata!

2. Ar fi o varianta neobisnuita intimpinarea Revelionului in tarile exotice. Cum de mic esti deprins cu faptul ca este frig si rece de Anul Nou, o vacanta si sarbatorirea revelionului pe o insula exotica si pe plaja marii, ar fi un moment special pentru tine si persoana sau persoanele cu care ai hotarit aceasta.

3. Multi turisti dornici de calatorii iarna si ski aleg sa isi petreaca Anul Nou la munte, fie in vreun restaurant de acolo, fie in vreo cabana. Senzatiile tari si amintirile frumoase imbinate ale sarbatorii si sejurului la munte iti vor ramine in memorie vreme indelungata.

4. O idee minunata este sarbatorirea venirii Anului Nou intr-o croaziera de lux, in care puteti imbina cu succes distractiile cu privitul marii si a lunii linga persoana draga. Nu uita ca nu multe persoane isi petrec Anul Nou pe mare sau ocean!

5. O metoda neobisnuita este petrecerea Revelionului la inaltime, si anume intr-un balon cu aer cald. Momentul in care bat clopotele anuntind apropierea Noului An, servirea cupei de sampanie, vizionarea spectacolului focurilor de artificii de la inaltime si privelistea asupra orasului, iti vor umple inima de adrenalina si extraz.

6. Pentru iubitorii de distractii si dansuri, propunem intimpinarea Anului Nou intr-o discoteca sau restaurant. Desigur este de preferat ca restaurantul sa aiba un program festiv la care sa participe interpreti de muzica, sa putem cinta la karaoke si dansa pina dimineata.

7. Se stie ca sauna este foarte iubita mai ales in perioada rece a anului. Ar fi o idee originala intimpinarea Revelionului la sauna. Pentru a va mai racori puteti purcede la bai de zapada afara, insa luati seama sa nu raciti. Oricum voia buna si momentele date vor fi de neuitat.

 

Intr-un final pot mentiona faptul ca, cu toate ca conteaza mult modul de intimpinare a Anului Nou, totusi nu uita ca este foarte important sa il petrecem anume cu acele persoane pe care le iubim si ne iubesc, respecta si doresc tot binele din lume!

Va urez un An Nou fericit si la multi ani!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019