Idei de cadou pentru iubit

Idei de cadouri pentru persoana iubita

Multe dintre noi avem in prezent linga noi o persoana care ne iubeste, ne face sa ne simtim dorite si iubite, o persoana care ne umple sufletul de fericire si de care ne este dor mai mereu cind nu ii suntem alaturi.

O zi speciala in ziua acelui om este ziua lui de nastere. In preajma acesteia, noi ne framintam gindindu-ne la diverse idei de cadouri pentru iubit si felicitari deosebite.

In aceasta zi noi dorim sa-i fim alaturi, sa impartim fericirea in doi si desigur sa-l bucuram cu vreun cadou care sa arate atentia si iubirea ce i-o purtam. Poate cea mai grea alegere de cadou este anume pentru iubit. Pur si simplu dorim ca totul sa fie ideal, sa evidentiezi in el ceva ce tu stii, dar altii nu, dorim ca acel moment sa devina o amintire frumoasa pentru totdeauna.

Foarte important ca cadoul pentru iubit sa includa o doza mica din individualitatea ta, ca el privind cadoul acesta mereu sa isi aduca aminte de tine. Foarte bune idei sunt acelea cind fata ii cadoneaza baiatului un calendar sau un album care contine poze comune cu cei doi sau un maiou cu fotografia ta sau a voastra pictata pe ea.

Cadoul deasemenea trebuie cadonat in dependenta de ce dorinte, obisnuinte, hobby-uri are iubitul, dar si in dependenta de ce caracter are. Inainte de ziua lui este foarte bine sa te interesezi fara sa isi dea seama ce ii place, ce ar dori sa isi cumpere in viitorul apropiat etc. Daca ii stii hobby-urile o sa-ti fie mult mai usor alegind ceva special pentru persoana iubita.

Cadou pentru iubitBarbatii in general iubesc in femei si simtul umorului, asa ca daca iubitul tau nu este foarte suparacios, poti sa-i cadonezi un cadou cu o oarecare doza de glumete. Numai nu trebuie sa atragi atentia la neajunsurile lui, mai ales la cele fizice. Daca de exemplu lui ii place foarte mult sa piscuiasca sau sa vineze, daruieste-i ceva legat de aceasta, sau daca sta mai toata ziua in internet poti sa ii cadonezi ceva legat de computerul lui sau masa unde sta mai toata ziua.

Daca iubitul tau se ocupa cu sportul, poti liber sa-i cadonezi ceva legat de sportul lui preferat cum ar fi un echipament sportiv. Daca prietenul tau lucreaza in ultima perioada foarte mult si cu greu gaseste timp pentru voi, dar cu atit mai mult pentru sine, poti sa-i cadonezi o excursie pentru citeva zile undeva unde sa uite de stresul cotidian, undeva in sinul naturii, excursie unde desigur va ve-ti duce in doi. Daca prietenul tau este super-inteligent poti sa-i cadonezi ceva legat de lucrul lui intelectual, cum ar fi o carte. Putem sa-i cadonam si ceva legat de bucatarie, cum ar fi un sort hazliu, daca iubitul nostru stie si iubeste a gati.

Prietenilor nostri le place la nebunie cind noi le cadonam legat de ceva care ei iubesc la nebunie sau ceva care ii face sa se simta barbati sau puternici. De exemplu oferindu-i de ziua lui de nastere o luxoasa curea sau portmoneu de piele, el o sa inteleaga ca ai atras atentia indirect la cit el este de stilat si increzut in sine.

Puteti fi sigure ca cadoul dvs va fi 100 de procente apreciat daca voi pentru al dobindi ati depus un efort oarecare: ati mers in alt oras, l-ati catat mult timp, este foarte rar etc. Chiar nu importa daca acest lucru nu costa tare mult. Dimpotriva, cadourile barbatilor nu trebuie sa le coaste pe iubitele lor multi bani, caci in caz contrar un barbat nu se va simti in apele sale de la un cadou scump al iubitei.

Pernute Iubit si IubitaZiua de nastere este un moment cind puteti transforma ziua intr-un moment foarte romantic, folosindu-va de diverse idei si sfaturi cum sa il bucurati si sa-l faceti fericit. Cadourile cadonate de voi, sau este de doua ori mai pretios, caci e cadonat insasi de aleasa inimii lui. Chiar daca el aceasta nu o sa-ti arate, stii bine ca o sa-si aduca aminte cu drag de tine si cadoul tau.

Desigur de dimineata, nefiindu-i aproape pentru ca inca din dormitor sa-l imbatati cu vorbe dulci, ii puteti crea o felicitare online, de care el desigur va fi placut surprins.

Si nu uitati, principalul nu este anume cadoul, ci atentia, cu alte cuvinte, nu conteaza foarte mult ce ii cadonezi iubitului, ci cum aceasta o faci !!!

Logo Felicit.EU