Mesaje de BOTEZ Creștine

Felicitare 54

Îl felicit pe micuț cu ocazia botezului și îi doresc ca îngerul păzitor să nu-și lase aripile, ci să-l apere de toate greutățile, neplăcerile, nenorocirile și tristețile. Să crească micuțul sănătos și fericit, iar părinții și nanii să-l înconjoare cu dragoste, grijă, vise frumoase. Dumnezeu să verse lumina bunătății și a bunăstării pe calea vieții copilașului.

Felicitare 54

Vă felicităm cu acest eveniment important din viața copilului – botezul. Fie ca îngerul păzitor să-l țină mereu sub aripa lui și să-l apere de nenorociri și situații dificile. Îi dorim soartă luminoasă, drum bun în viață, sănătate și o copilărie fericită!

Felicitare 54

Îl felicit pe micuț, pe părinți, dar și pe nani cu ocazia botezului. Îi dorim copilului vostru să meargă pe calea creștinismului plin de bunătate, speranță, bunăstare. Îi doresc sănătate și fericire, iar vouă – putere și sentimente frumoase pentru a-l educa în iubire.

Felicitare 54

Vă felicit din suflet cu ocazia botezului. Fie ca cel mic să aibă de acum încolo o protecție serioasă de nenorociri și tristeți, fie ca părinții și nanii să fie pentru el o lume plină de iubire, bucurie, fericire și bunătate! Domnul să aibă în pază copilașul vostru!

Felicitare 54

Domnul să aibă în pază copilașul vostru. Vă felicit cu ocazia botezului și vă doresc din inimă prosperitate, pace și minuni adevărate în viață. Fie ca și părinții, și nanii să se transforme într-un exemplu pentru copilaș, iar în inima lui să trăiască mereu iubirea, speranța, bunătatea.

Felicitare 54

Îl felicit pe micuț cu ocazia botezului și îi doresc din suflet să fie apărat de Dumnezeu de neplăceri. Îi doresc iubire din partea părinților, bunătate din partea nașilor, momente fericite în viață. Să crească micuțul plin de viață, iar îngerul să-l conducă pe calea bunăstării, a minunilor și a speranțelor luminoase.

Felicitare 54

Felicitări cu ocazia sfântului botez! Vă felicităm cu această zi importantă pentru copilul vostru. Vă doresc ca îngerul păzitor să vegheze mereu asupra familiei voastre. Îi dorim copilașului vostru să fie sănătos și fericit și să vă bucure cât mai mult!

Felicitare 54

Vă felicităm cu ocazia botezului, pe voi și pe micuțul vostru. Din inimă vă doresc pace în viața copilului, fericire în familie. Fie ca minunea voastră să crească înconjurată de dragoste, grijă, gingășie, înțelegere și bucurie. Îi doresc sănătate de fier copilașului, precum și părinților și nanilor lui.

Felicitare 54

Vă felicit cu ocazia acestei zile deosebite, unul dintre cele mai importante evenimente din viață! Fie ca botezul să vă aducă blagoslovire, pace și liniște! Vă doresc sănătate de fier și o viață onestă și fericită.

Felicitare 54

Îl felicităm pe micuț cu ocazia sfântului botez. Îi dorim sănătate și fericire, părinților și nanilor – puteri și posibilități să deschidă noi drumuri bune și luminoase pentru minunea cea mică. Dumnezeu să-l apere pe micuț de nenorociri, invidie, trădări, iar îngerul păzitor să deschidă pentru el cortina spre o lume plină de bunătate, bucurie, iubire și armonie.

Felicitare 54

Domnul și îngerul păzitor să vă apere mica minune! Îi doresc copilașului sănătate multă,o copilărie frumoasă și emoții de neuitat! Fie ca fericirea, pacea și armonia să domnească mereu în familia voastră minunată!

Felicitare 54

Vă felicit din inimă cu ocazia botezului. Vă doresc ca micuțul vostru să meargă pe un drum bun în viață, în care va întâlni doar oameni cumsecade. Cel mic să crească în armonie și iubire. Vă doresc vouă și copilului vostru sănătate, zâmbete, râsete de fericire.

Felicit.EU © 2019