Mesaj de dragoste pentru iubita

Unele lucruri le facem zilnic, unele de doua-trei ori pe saptamana, unele o data pe an, unele nu le-am facut niciodata. As vrea atatea sa-ti daruiesc, atatea lucruri as vrea sa-ti arat sau sa le facem impreuna…! Daca ar fi posibil mi-as dori sa ma multiplic in mai multi barbati identici si sa avem impreuna grija de tine.

Totusi, nu sunt sigur ca te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate si inteleg de ce. Chiar si eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau sa-ti marturisesc ca esti atat de minunata incat nu m-as satura nici de o suta ca tine.
Sincer nu credeam niciodata ca o sa fac eu asa ceva pentru o fata niciodata si sper sa-ti placa dar cu toate astea vreau sa-ti spun ca de azi poti sa-mi pui toata increderea ta la dispozitie ca nu am nici un interes fata de tine.

Eu vreau sa-ti cunosc sufletul si inima care au fost dezamagite de un barbat care nu a apreciat o femeie atat de minunata.

Si cu aceasta ocazie vreau sa-ti dau un buchet de trandafiri cu toate ca e virtual dar real momentan nu pot dar daca vrei cu adevarat ceva poti sa faci.. sper sa-ti placa ce sa zic 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.