Mesaje de buna dimineața

Dorești sa faci ziua cuiva mai buna? Dacă da atunci aceasta categorie este pentru tine. Găsești aici cele mai frumoase mesaje de bună dimineața

Felicitare 56

Sper să deschizi ochii cu un zâmbet pe buze, așa cum am făcut eu gândindu-mă la tine… Te iubesc!

Felicitare 56

Din partea mea impreuna cu aceasta raza de soare iti trimit si un sarut dulce dulce pentru a incepe aceasta nou zi din viata ta cu zambetul pe buze!

Felicitare 56

Neata iubitule / iubito! Daca nu te poti trezi, iti trimit un pupic dulce buzisoarelor tale si hai scoala ca avem de petrecut o zi intreaga doar in doi!

Felicitare 56

E asa de bine cand eu ma trezesc prima / primul si inca te privesc cum dormi. Insa e si mai frumos cand tu te scoli si indata ma privesti cum te vegheam, zambesti si ma saruti! Te iubesc scumpete si buna dimineata!

Felicitare 56

Cu acest rasarit de soare eu iti urez o zi cat mai reusita, sa mai faci un pas in realizarea scopurilor tale si seara inainte de culcare sa te mandresti cu ce ai reusit sa faci astazi!

Felicitare 56

Buna dimineata! Te felicit cu o noua zi in viata ta si iti doresc ca si maine dimineata prietenii sa-ti fie alaturi, parintii sa fie mandri de tine, iubirea sa-ti fie fidela, pasionala si dragalasa si business-ul sa continuie sa-ti infloreasca!

Felicitare 56

Buna dimineata! Iti urez o dimineata frumoasa, o zi speciala si o seara romantica! Bucura-te de fiecare clipa din viata ta!

Felicitare 56

Chiar daca suntem departe unul de celalalt la mii de kilometri, chiar daca la mine este deja seara, ma gandesc la noi si stiu ca la tine este abia dimineata, asa ca doresc sa iti urez „Buna dimineata”!

Felicitare 56

Buna dimineata ingerasul meu frumos! Te-am visat toata noaptea si as dori ca in aceasta zi visul sa devina realitate!

Felicitare 56

Fie ca fiecare sunet al ceasornicului dimineata sa insemne un semnal pentru tine in a depune mai mult efort in a ajunge cine doresti sa devii si sa obtii ceea ce ti-ai propus! Buna dimineata!

Felicitare 56

Chiar daca nu ne culcam cum ne-am fi dorit, langa cine si unde am fi vrut, tine minte ca fiecare dimineata este o noua sansa sa iti realizezi visele!

Felicitare 56

Neata scumpete! Iti doresc sa termini azi mai repede serviciul ca sa petrecem mai mult timp impreuna! Te iubesc!

Felicit.EU © 2019