Mesaje de Bună Dimineața iubitei

Felicitare 172

Îți trimit o rază de soare, care să-ți aducă mirosul de trandafiri și aroma de cafea delicioasă. Lăsă-l să strălucească ușor în părul tău, să-ți mângâie blând obrazul roz, să atingă puțin buzele tale și să-ți transmită urarea mea: Bună dimineața, dragostea mea!

Felicitare 172

Fie ca dimineața să fie luminoasă, fericirea mea! Își doresc să depășești repede somnolența și să întâlnești ziua cu un zâmbet. Dacă grijile vor apărea, le vom alunga împreună, pentru că cel mai bun și dovedit mod de a crea o dispoziție sunt săruturile și îmbrățișările.

Felicitare 172

Bună dimineața, dragostea mea. Îți doresc să te trezești și să te simți ca o regină care nu are lucruri plictisitoare în listă, ci doar întâlniri plăcute, idei minunate, lucruri interesante și zâmbete fericite. Fie ca această zi să fie ca o sărbătoare, veselă și norocoasă.

Felicitare 172

Bună dimineața, dragostea mea. Trezește-te fericirea mea și mergi înainte – pentru a cuceri noi înălțimi. Fie ca visul dulce, cafeaua de dimineață, sărutul meu să-ți dea putere și inspirație incredibilă, fie ca din primele raze solare inima ta să bată în ritmul fericirii iar zâmbetul tău să nu dispară niciodată.

Felicitare 172

Deschide repejor ochii, pentru că te așteaptă o zi plină de victorii, descoperiri și realizări. Doar, lumea nu trebuie să rămână fără o asemenea frumusețe ca tine, fără ochișorii tăi strălucitori și un zâmbet fermecător! Bună dimineața, dragostea mea!

Felicitare 172

Bună dimineața, soarele meu. Trezește-te și luminează întreaga lume cu căldura și bunătatea ta. Bucuria mea, îți doresc o dispoziție minunată din primele minute ale dimineții, o zi fermecătoare în toate culorile sale și momente fericite.

Felicitare 172

Bună dimineața, dragostea mea. Ai deschis ochișorii? Ridică-te din pat și înainte – spre drumul fericirii și către visurile tale prețioase. Îți doresc, draga mea, să începi ziua cu un zâmbet, să descoperi noile părți ale succesului și iubirii, să te afirmi la maxim și să realizezi ceva incredibil în această zi. Fie ca norocul să te urmeze, iubirea mea să te înaripeze și să te inspire.

Felicitare 172

Bună dimineața, somnorică! Trezește-te sunt deșteptătorul tău personal. Soarele a răsărit demult. Ridică-te repede din pat. O zi reușită începe cu un mic dejun delicios și o atenție de la tine. Ambele, îmi ridică dispoziția și mă încarcă cu energie. Deci, dispoziția de astăzi va fi minunată. Ceea ce îți doresc este doar să te trezești și automat să ai o zi minunată! Iar sărutul meu de dimineață deja te așteaptă!

Felicitare 172

Razele gingașe ale Soarelui blând anunță începutul unei zile minunate și eu, încercând să-l întrec, să îți urez o dimineață foarte plăcută! Fie ca gândul că iubirea mea nelimitată să te facă să zâmbești și să te protejeze de orice necaz. Bucuria mea, trezește-te repede către evenimentele minunate care se vor întâmpla astăzi!

Felicitare 172

A sosit o nouă dimineață care este luminoasa, blânda, minunată, purtătoare de mister și noi realizări! Vreau ca această zi magnifică să îți ofere cât mai multe momente fericite, câte stele există pe cerul nocturn. Și fie ca fiecare moment următor să fie mai fericit și mai bun decât cel precedent.

Felicitare 172

Soarele meu iubit, iată a sosit o nouă dimineață, luminoasă și inspirată, pe care o salut cu bucurie. Această zi neapărat ne va da, mai multă încredere, pace și liniște, va inspira acțiuni neobișnuite și va aduce senzații neobișnuite.

Felicitare 172

Bună dimineața! Stelele nocturne dispar treptat de pe cer, lăsând un semn în spațiu. Soarele de dimineață își întinde razele sale ca firele de aur, pentru a aduce în casa ta fericire și căldură. Dimineața pentru tine va fi cea mai bună, mai gingașă și îți va lăsa obrăjorii roz.

Felicit.EU © 2019