Mesaje crestine de Duminica Floriilor

1. Astfel cum Iisus Hristos a fost intampinat cu cantari religioase, urari de bine si flori de finic in Ierusalim, asa iti doresc si eu tie ca mereu unde nu te-ai duce sa fii intampinat cu acelasi entuziasm si urari de bine!


2. De Florii iti urez ca casa si viata ta sa fie mereu plina de emotii pozitive, credinta, culori vii si frumusete!


3. Doar odata in viata sa, Iisus Hristos a acceptat sa fie intampinat ca un adevarat conducator si imparat. Eu tie iti urez ca oamenii sa te iubeasca pentru cine esti, nefiind nevoia sa fii sef, presedinte sau orice alt conducator, ramanand modest, insa cu o inima mare!


4. Fiindca primavara este deja in toi, natura infloreste si prinde culoare, i-a cateva ramurele de salcie, hai la Biserica in aceasta zi de Florii si dupa aceasta impodobeste-ti usile, ferestrile si icoanele cu salcia data pentru ca tot anul in casa ta sa fie pace, liniste sufleteasca, credinta si bucurii de la Hristos!


5. Nu uita ca de Florii Mantuitorul nostru trebuie cinstit si proslavit, caci urmeaza saptamana patimilor, in care acesta a trecut prin ea pentru mantuirea noastra! Asa ca nu ezita sa te bucuri astazi de intrarea Domnului Nostru Iisus Hristos in Ierusalem, iar de maine sa fii in rugaciune si pocainta!


6. Astfel cum Dumnezeu a fost primit in Ierusalim cu ramuri de finic si bucurie, la fel iti doresc ca tu sa-l primesti pe El prin rugaciune si evlavie in casa si inima ta!


7. De Florii iti urez ca florile sufletului tau sa infloreasca, iar spinii sa cada, caci doar iertand pe aproapele nostru, vom primi iertarea Domnului.

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019