Mesaje cu ocazia zilei Europei

1. O data importanta pentru Europa de astazi este ziua de 9 mai. Se considera ca anume in aceasta data a fost dat startul unei noi Europe mai libere, mai curata si mai aproape de oameni! Felicitari dragi europeni!


2. Doresc cu prilejul acestei zile sa va felicit pe toti cei care astazi construiesc zi de zi o Europa mai prospera, mai dezvoltata si mai buna!


3. Fie ca valorile Europei ca democratia, respectul fata de demnitatea umana, egalitatea, libertatea, suprematia legii si respectul tuturor drepturilor indiferent de rasa, religie, culoare, sex s.a.m.d., sa domneasca in fiecare stat indiferent de aplasarea geografica!


4. Va indemn sa va bucurati si serbati Ziua Europei deoarece bazele pentru o noua Europa au fost puse anume in aceasta zi. S-au pus bazele pentru ca oamenii sa traiasca in siguranta, liniste, pace, dezvoltare de sine si de grup, respectandu-se orice persoana si domnind suprematia dreptatii. Anume aceste valori sunt si cred ca vor fi mai departe promovate de Europa!


5. Nu e nimic mai placut si comod in a trai intr-o lume in care nu conteaza de ce nationalitate esti, ce rasa, religie, apartenenta politica sau culoare a pielii ai. Si anume un loc prielnic pentru orice om de pe pamant este anume in Europa, unde orice persoana este respectata si pretuita! Asa ca de ce nu am serba Ziua Europei, e totusi ziua casei noastre!


6. Eu tin sa va aduc un mesaj de felicitare tuturor care pretuiesc faptul ca anume in Europa avem parte de libertate, egalitate si fraternitate – principii esentiale pentru a avea un mod de viata prosper, linistit si armonios!


7. Nu degeaba motto-ul principal al Europei este „Unitate in Diversitate”. Europa este o lume in care fiecare stat este diferit dupa traditii, limba, caractere; insa in acelasi timp Europa este o lume in care toti sunt uniti si solidari unul fata de altul! Eu va felicit cu ocazia zilei de 9 mai deoarece apreciez faptul ca Europa promoveaza idealuri de pace, libertate si prosperitate si in tara mea!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019