Mesaje de dragoste

1. Cel ce umbla dupa dragoste, nu o va gasi niciodata, iar acela ce o ofera, mereu o primeste inapoi. Sper ca ai invatat lectia acestor cuvinte!


2. Se spune ca o viata fara iubire este ca un an fara primavara, poti trai, insa esti incomplet. Iti doresc sa ai parte in aceasta viata doar de iubire pura si adevarata!


3. Se spune ca omul ca nu a iubit niciodata in viata, inseamna ca nu a trait niciodata. Eu iti doresc din suflet ca tu cata viata ai trai, sa iubesti si sa fii iubit!


4. Adevarul este ca oamenii iubesc sa fie indragostiti. Asa ca iti doresc ca tu mereu sa fii indragostit de persoana pe care o ai alaturi!


5. Uneori oamenii uita ca samanta iubirii este dorinta de a iubi. Fie ca focul pasiunii tale si dorintei de a iubi sa nu se stinga niciodata!


6. In orice competitie, exista un invingator si un perdant, iar dragostea este un joc unde amandoi pot fie sa castige, fie sa piarda! Iti doresc ca tu si jumatatea ta mereu sa fiti invingatori!


7. O iubire adevarata este o limba pe care orbii o vad, iar surzii o aud. Iubeste adevarat si o sa vezi cum dragostea iti va da aripi!

Logo Felicit.EU