Mesaje de dragoste pentru iubit

Mesaj de dragoste 1

Daca ai fi o pasare, eu as fi un copac. Daca ai fi soarele, eu as fi cerul. Daca ai fi marea, eu as fi tarmul acesteia. Totul as face pentru ca sa fim alaturi amandoi pentru totdeauna! Te ador!


Mesaj de dragoste 2

Indiferent ce anotimp e afara, inima mea intotdeauna se topeste dupa ochisorii tai neprihaniti, dupa inimioara ta. Indiferent unde ne-am afla,voi fi cu gindul la tine. Dragostea mea va dura atata timp, cit exista Luceafarul pe cer. Te iubesc, ingerasul meu!


Mesaj de dragoste 3

Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am vazut mi-am spus ca tu esti cel pe care il asteptam de mult timp. Am facut tot posibilul sa ajung la inima ta dar… se pare ca tu nu mai lasat cel putin la inceput. Atunci in minte mea totul era confuz.

Oare chiar iubeam? Dar oare ce inseamna sa iubesti? Era oare acel sentiment care te facea sa te simti de parca tu conduci intreaga lume,credca asta e pentru ca pentru prima data simt in al noualea cer dragostea ta. Te iubesc, te iubesc, Nu ma refuza.


 

Mesaj de dragoste 4

Cinva demult oamenii nu puteau zbura aveau si anii pentru ca exista iubirea dar intro zi ceva sa intimplat si zborul lor nu a mai existat, se spune ca de atunci nimeni nu poate sa se inalte prea departe decit daca iubesti cu adevarat, iar eu am zburat.

DACA AI VEDEA SI TU CUM IMI PLINGE INIMA, DACA ASCULTI IUBIREA MEA CUM IMI BATE INIMA.

Logo Felicit.EU