Mesaje de dragoste

1. Daca ar exista ceva mai mult ca „te iubesc cu tot sufletul”, ti-as spune aceasta, caci simt ca dragostea pe care o port pentru tine nu are limite!


2. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu scumpa mea. Traiesc pentru tine si stiu ca si tu traiesti pentru mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca pazeste dragostea noastra si ne ajuta sa depasim orice obstacol impreuna!


3. Te iubesc pentru clipele in care ma faci sa ma simt fara griji, implinita si fericita. Te iubesc pentru ca ma faci sa evoluez in fiecare zi, ma faci sa imi inving fricile si sa imi controlez emotiile. Si in final, te iubesc pentru ca ma faci sa ma simt asa cum sunt eu cu adevarat!


4. Inca nu imi pot explica faptul cum de am acceptat sa ne intalnim, cum de nu am refuzat sa ne tinem de mana cand m-ai apucat, cum de nu am intors capul cand m-ai sarutat, cum de m-am indragostit in tine. Acum nu cred ca m-ai doresc vreo explicatie, caci am ajuns sa te iubesc cu toata inima si asa doresc sa fie mereu!


5. Asa a dorit Dumnezeu ca intr-o buna zi sa ne intalnim, sa iesim impreuna de cateva ori, sa ne indragostim si acum sa ajungem sa nu putem trai unul fara celalalt iubindu-ne enorm! Ii multumesc Domnului pentru ca te-am intalnit!


6. Nu pot sa ma clarific cu vocabularul meu cand te vad pe tine, insa voi incerca – esti cea mai buna, frumoasa, gingasa, adorabila fiinta de pe pamant! Esti perfecta pentru mine scumpa mea!


7. Toate visele mele cele mai frumoase au devenit realitate cand te-am cunoscut. Esti raza mea de soare, focul din inima mea si izvorul caldurei mele sufletesti. Te iubesc enorm puiul meu!

Logo Felicit.EU