Mesaje de iubire pentru persoana dragă

Felicitare 6

Dragul meu, iubitule, tu îmi dăruiești lumina vieții și senzația de fericire, tu îmi dăruiești aripi și vise dulci. Te iubesc enorm și te prețuiesc enorm. Vreau să petrec alături de tine fiecare minut din viață, să mă topesc în îmbrățișările tale și să primesc plăcere de la săruturile tale dulci.

Felicitare 6

Nu am crezut niciodată că poți simți atât de bine un om, dar în același timp să ai atâtea de descoperit în acel om. Nu știam că „Te iubesc”, poate răsuna de fiecare dată ca prima dată. Nu am întâlnit niciodată un om alături de care orele să treacă exact ca minutele. Nu am întâlnit niciodată un om mai apropiat. Iubitule, nu am iubit niciodată așa cum te iubesc pe tine.

Felicitare 6

Cu tine nu doar mă simt fericită. Alături de tine cred în minuni ca un copil, vreau să zbor spre norii speranței, devin mai puternică și mai încrezătoare. Alături de tine pot să înving orice teamă și orice îndoială. Acest lucru este posibil doar atunci când iubești cu adevărat. Dragul meu, te iubesc enorm și îmi doresc să fim fericiți.

Felicitare 6

Dulcele meu, dragul meu, iubitule, te iubesc mult și vreau ca iubirea mea să fie inspirația ta, gingășia ta, scara ta spre atingerea noilor culmi. Tu ești un om minunat, un bărbat adevărat toate sensurile posibile și cu fiecare zi care trece eu înțeleg că am mare noroc cu tine.

Felicitare 6

Iubitul meu, tu ești vulcanul meu de pasiuni, oceanul de speranțe, taifunul de dorințe, cascada mea de fericire, eroul meu, omul meu de neînlocuit. Îți mulțumesc pentru tot ce am în viață, pentru faptul că mă faci mai frumoasă și mai fericită.

Felicitare 6

Iubitul meu, îți mulțumesc că ești atât de bun și de încredere, gingaș și curajos, viteaz și vesel, puternic și sincer. Tu pentru mine ești cel mai de nădejde bărbat, cel mai bun erou, cel mai iubit om care îmi oferă senzația de fericire și iubire enormă.

Felicitare 6

Dragul și iubitul meu, tu ești cel mai important om din viața mea. Datorită ție lumea mea devine mai luminoasă și mai bună, inima se umple cu fericire și bucurii, sufletul meu este gata să cânte și să zboare spre norii iubirii noastre.

Felicitare 6

Vreau să te simți cel mai fericit bărbat de pe planetă alături de mine. Vreau ca dragostea mea să te umple cu putere, curaj și inspirație. Tu ești omul meu iubit, eroul meu, speranța mea, sprijinul meu, iar când ești alături totul se transformă într-o poveste și viața îmi pare nespus de colorată. Te iubesc și sunt gata să zbor spre stele cu tine ori să fug la capătul lumii.

Felicitare 6

M-am obișnuit să contez doar pe mine, să fiu puternică și independentă. Doar cu tine mi-am permis să fiu slabă. Este minunat pentru că alături de mine este un bărbat atât de încrezător, perseverent și bun. Tu mi-ai deschis o nouă fereastră spre lumea înconjurătoare. Îți aparțin în totalitate și îmi place asta. Îmi place să întâmpin cu tine o nouă zi , să îți gătesc micul dejun, să discut despre orice. Îmi place și să tac alături de tine, să primesc plăcere de liniștea asta comună și să mă scufund în îmbrățișările tale. Îți mulțumesc pentru asta, minunatul meu. Tu mi-ai dăruit o nouă lume în care domnește iubirea și siguranța. Te iubesc și îți dau inima și sufletul meu.

Felicitare 6

Iubitul meu și doritul meu, tu ești ca o rază de lumină în întuneric, ca o floare frumoasă printre spini, ca o oază în plin deșert. Te iubesc mult și te prețuiesc enorm, cred în fericirea noastră și în dragostea care nu poate fi învinsă.

Felicitare 6

Cât de mult mă bucură ziua de ieri! A fost, probabil, una dintre cele mai bune zile din viața mea alături de tine. A fost minunat să petrecem toată ziua împreună. Ziua întreagă am putut să mă uit în ochii tăi, să te cuprind și să primesc în schimb săruturi. Te ador! Am nevoie de tine mai mult decât de viață! Te iubesc!

Felicitare 6

Dragul meu, tu ai devenit regele meu, magul meu, eroul meu și luptătorul meu. Te iubesc și nu te voi da nimănui niciodată. Tu ești fericirea mea și destinul meu, bucuria mea și zâmbetul meu. Tu îmi dăruiești dragoste și bucurii, inspirație și sărbătoare pentru suflet.

Felicit.EU © 2019