Declarații de dragoste emoționante pentru persoana dragă

Felicitare 6

Fiecare își creează lumea lui, iubirea lui. Noi visăm, ne închipuim ceea ce, probabil nu există, și credem în asta. Pe parcurs ne dăm seama că lumea nu este chiar așa, iar omul pe care l-am desenat alături nu este așa cum ne-am închipuit. Totuși, tu ești ideal pentru mine. Când mă gândesc la tine încep să îmi curgă lacrimi și simt înțepături în piept. Sunt gata să răstorn lumea de dragul tău. Te iubesc.

Felicitare 6

Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu scumpa mea. Trăiesc pentru tine și știu că și tu trăiești pentru mine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că păzește dragostea noastră și ne ajută să depășim orice obstacol împreună!

Felicitare 6

Te iubesc pentru clipele în care mă faci să mă simt fără griji, împlinită și fericită. Te iubesc pentru că mă faci să evoluez în fiecare zi, mă faci să îmi înving fricile și să îmi controlez emoțiile. Și în final, te iubesc pentru că mă faci să mă simt așa cum sunt eu cu adevărat!

Felicitare 6

Încă nu îmi pot explica faptul cum de am acceptat să ne întâlnim, cum de nu am refuzat să ne ținem de mână când m-ai apucat, cum de nu am întors capul când m-ai sărutat, cum de m-am îndrăgostit în tine. Acum nu cred că m-ai doresc vreo explicație, căci am ajuns să te iubesc cu toată inima și așa doresc să fie mereu!

Felicitare 6

Așa a dorit Dumnezeu ca într-o bună zi să ne întâlnim, să ieșim împreună de câteva ori, să ne îndrăgostim și acum să ajungem să nu putem trăi unul fără celălalt iubindu-ne enorm! Îi mulțumesc Domnului pentru că te-am întâlnit!

Felicitare 6

Nu pot să mă clarific cu vocabularul meu când te văd pe tine, însă voi încerca – ești cea mai bună, frumoasă, gingașă, adorabilă ființă de pe pământ! Ești perfectă pentru mine scumpa mea!

Felicitare 6

Toate visele mele cele mai frumoase au devenit realitate când te-am cunoscut. Ești raza mea de soare, focul din inima mea și izvorul căldurii mele sufletești. Te iubesc enorm puiul meu!

Felicitare 6

În această zi, aș dori să pot schimba pentru o clipă inimile noastre din piepturile noastre, pentru ca să simți și tu cât de mult te iubesc și cât de scumpă ești pentru mine, nu doar în această zi, ci în fiecare secundă pe care o trăiesc! Te iubesc enorm!

Felicitare 6

De fiecare dată când mă trezesc, mă gândesc la tine. De fiecare dată când mă culc, mă gândesc la tine. Orice nu aș face în somn sau în timpul zilei, îmi aduce aminte de tine. Astăzi aș dori ca nimic să nu-mi aducă aminte de tine, pentru că îmi doresc ca tu să îmi fii alături, îmbrățișându-mă și sărutându-mă!

Felicitare 6

Nu sunt prea romantic de fire, nu îți promit luna și stelele de pe cer deoarece știu că sunt doar vorbe spuse în vânt, nu îți promit marea și sarea deoarece nu pot prezice viitorul și deasemenea nu îți promit că niciodată cu sau fără intenție te voi supăra, deoarece știu că nu a existat și nu va exista vreodată un cuplu ideal. Însă în această zi, o zi importanță pentru fiecare cuplu îndrăgostit, îți promit că voi încerca ca viața noastră să fie plină de iubire, înțelegere și pasiune, iar egoismul și alte calități nu prea bune să le las deoparte când va apărea vreo greutatea în viața cuplului nostru! Te iubesc draga mea!

Felicitare 6

Odată un om a spus că „a iubi înseamnă totul”. Abia acum realizez că a avut dreptate, deoarece toate sunt nimicuri în viața aceasta dacă nu îți găsești sufletul pereche.

Felicitare 6

Oare sunt eu chiar atât de frumoasă pe cât o arată iubirea și dorul tău? Oare ce te poate face atât de fericit lângă mine? Sau ești și tu ca mine, cu cât te iubesc mai mult cu atât crește și iubirea ta. Dacă e așa unde ne vom opri iubitule? În paradis?

Felicit.EU © 2019