Declarații de dragoste emoționante

Felicitari, poiezii si declaratii de dragoste

Felicitare 6

Indiferent ce anotimp e afară, inima mea întotdeauna se topește după ochișorii tăi neprihăniți, după inimioara ta.Indiferent unde ne-am afla,voi fi cu gândul la tine. Dragostea mea va dura atât timp, cât există Luceafărul pe cer. Te iubesc, îngerașul meu!

Felicitare 6

Până să te întâlnesc, nu credeam că există persoane fără de care să nu pot trăi, și tu ești una dintre ele. Ce pot să-ți spun: Te iubesc și ajunge restul îți arăt nu-ți mai spun.

Felicitare 6

Iubirea conduce regii, câmpul, pământul, oamenii de pe el și sfinții de deasupra… Pentru că dragostea este Răi, iar Raiul este dragoste! Tu ești raiul și dragostea mea!

Felicitare 6

Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă și lacrimi, dorința, pasiune și de aceea puțini au privilegiul de a-i descoperi puterea. Mă bucur că te-am cunoscut pe tine!

Felicitare 6
Felicitare 6
Felicitare 6
Felicitare 6
Felicitare 6
Felicitare 6

Mulțumesc că mă iubești, mulțumesc că mă accepți așa cum sunt, mulțumesc că ești omul pe care îl stresez neîncetat și tu nu mă cerți, mulțumesc că mă asculți ori de câte ori am nevoie de tine, mulțumesc că mă corectezi când greșesc. ÎȚI MULȚUMESC CĂ EȘTI

Felicitare 6

Dacă ar exista ceva mai mult ca „te iubesc cu tot sufletul”, ți-aș spune aceasta, căci simt că dragostea pe care o port pentru tine nu are limite!

Felicitare 6

Tu ești raza mea de soare, tu ești adierea vântului de primăvară, tu ești murmurul izvoarelor și liniștea pădurilor! Tu ești totul pentru mine! Te iubesc dragul meu!

 

 

 

 

 

Felicit.EU © 2019