Declarații de dragoste scurte pentru iubirea mea

Felicitare 6

Dragostea este sentimentul cel mai măreț care face minuni, care făurește oameni noi, crează cele mai mari valori morale… Într-adevăr dragostea este o plantă rară care se hrănește din sensibilitate este esența vieții noastre ce frământă trupul omenesc oferindu-i o forță de creație. Nu oricine poate trăi dragostea cea mare fiindcă ea te face să iubești și să fii iubit

Felicitare 6

Dragul meu iubi… te iubesc foarte mult și țin la tine mult de tot, ești viața mea și îți sunt recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine ca să fiu fericită… Chiar dacă nu ești alături de mine, ești aproape fiece zi în inimă și suflețelul meu, nu e nimic mai mare și mai puternic sentiment decât dragostea mea ce ți-o port eu. Îți mulțumesc din toată inima că ai răbdare la toate ambițiile mele și că niciodată nu mai lăsat la nevoie… am nevoie de tine și nu te dau la nimeni!

Felicitare 6

S-a întâmplat pur și simplu să te întâlnesc și să te iubesc, totul a fost așa, fără să înțeleg cum sau de ce și fără să știu că viața mea se va schimba pentru totdeauna. Exiști și îți mulțumesc, exiști și asta este de ajuns… Pentru că eu nu pot cere mai mult decât să știu că acolo undeva… oriunde ar fi asta … ești TU, O PARTE DIN MINE

Felicitare 6

Atunci când privesc spre cer, un nor ia forma chipului ta și sunt fericit că tu mă asculți și simți ce spun. De când te-am văzut te plac și mă gândesc la tine în fiecare moment și sincer sunt nebun după tine și noaptea te visez de aceea îți spun un sincer TE IUBESC…

Felicitare 6

Sincer nu credeam niciodată că o să fac eu așa ceva pentru o fată și sper să-ți placă dar cu toate astea vreau să-ți spun că de azi poți să-mi pui toată încrederea ta la dispoziție că nu am nici un interes față de tine. Eu vreau să-ți cunosc sufletul și inima care au fost dezamăgite de un bărbat care nu a apreciat o femeie atât de minunată. Și cu această ocazie vreau să-ți dau un buchet de trandafiri cu toate că e virtual dar real momentan nu pot dar dacă vrei cu adevărat ceva poți să faci… sper să-ți placă ce să zic.

Felicitare 6

Indiferent ce anotimp e afară, inima mea întotdeauna se topește după ochișorii tăi neprihăniți, după inimioara ta. Indiferent unde ne-am afla,voi fi cu gândul la tine. Dragostea mea va dura atâta timp, cât există Luceafărul pe cer. Te iubesc, îngerașul meu!

Felicitare 6

Tu ai fost și vei fi iubirea mea. Din clipă-n care te-am văzut mi-am spus că tu ești cel pe care îl așteptam de mult timp. Am făcut tot posibilul să ajung la inima ta dar… se pare că tu nu mai lăsat cel puțin la început. Atunci în minte mea totul era confuz. Oare chiar iubeam? Dar oare ce înseamnă să iubești? Era oare acel sentiment care te făcea să te simți de parcă tu conduci întreaga lume, cred că asta e pentru că pentru prima dată simt în al nouălea cer dragostea ta. Te iubesc, te iubesc!

Felicitare 6

Se spune că o viață fără iubire este ca un an fără primăvară, poți trăi, însă ești incomplet. Ești primăvara mea, te iubesc!

Felicitare 6

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viața iar tu te vei supăra fără să-ți dai seama că pentru mine tu ești viața!

Felicitare 6

I-am cerut lui Dumnezeu o floare și mi-a dat o grădină. I-am cerut un pahar de apă și mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un înger și mi te-a dat pe tine!

Felicitare 6

Dacă ai fi o lacrimă în ochii mei nu aș plânge niciodată. Și chiar dacă aș face-o, aș lăsa lacrimile să coboare adânc în inima mea ca să vezi cât de mult TE IUBESC!

Felicitare 6

Până să te întâlnesc, nu credeam că există persoane fără de care să nu pot trăi, și tu ești una dintre ele. Ce pot să-ți spun: Te iubesc și ajunge, restul îți arăt nu-ți mai spun.

Felicit.EU © 2019