Cele mai bune mesaje de noapte bună

Felicitare 12

Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador – noapte buna puisor!

Felicitare 12

Nu te gandi la mine, sunt in ochii tai, in mintea ta, in inima ta, in sufletul tau… oriunde. Totusi daca ma vrei… doar inchide ochii si asculta ce iti spun: mi-e dor de tine. Noapte buna!

Felicitare 12

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se pot vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine! Noapte buna!

Felicitare 12

Privesc la cer si ma gandesc la tine. Mi-as dori cu gandul sa ajung in visul tau, sa ma imbrac cu trupul tau sa iti arat dorul de tine, sa imi scald ochii in privirea ta, sa te sarut, sa ma saruti si sa ne daruim iubire. Visez cu ochii deschisi, pentru ca stiu, tu esti acolo si eu aici. Sper ca aceasta noapte sa iti aduca iubirea, iubirea ce ti-o port. Te iubesc enorm de mult… iubirea sa vegheze asupra ta… Noapte buna!

Felicitare 12

Iti urez ca in aceasta noapte ingerii sa iti vegheze somnul si sa te aiba in paza. Noapte buna!

Felicitare 12

Deja este tarziu si iti urez din suflet sa ai parte de vise placute, somn usor si o dimineata de nota 10!

Felicitare 12

Chiar daca nu iti sunt alaturi, fie ca sa fim impreuna in vise, sa simti prin somn imbratisarea iubirii mele si sa te trezesti implinita si odihnita! Noapte buna draga mea!

Felicitare 12

Acum ca cerul e senin, luna iti lumineaza in geam si greierii canta, privind la o stea cazatoare iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si sa te culci cu gandul ca aceasta ti se va indeplini numaidecat! Noapte buna!

Felicitare 12

Sper sa visezi ceva dragut la noapte ingerasul meu!

Felicitare 12

Noapte buna scumpul meu! Iti doresc ca sa dormi atat de bine si sa visezi atat de frumos incat dimineata sa para ca ai dormit ca un copil! Te sarut dulce ingerasul meu!

Felicitare 12

Acum ca trebu de dormit, sa-ti zic ceva eu m-am gandit, doar pe tine de ador, noapte buna puisor!

Felicitare 12

As vrea sa fiu o floare care sa stea la capatiiul tau si sa iti veghez somnul. Noapte buna iubita mea!

Felicit.EU © 2019