Noapte bună și vise cât mai deosebite îți urez! Adormi liniștit și lasă ca tăcerea nopții să te umple de energie pozitivă! Uită de probleme și fii sigur că mâine va fi o zi nemaipomenit de frumoasă!

Noapte bună, dragostea mea! Îți doresc ca în visele tale minunate să plutești pe valurile bucuriei ca un delfin, pe norii de fericire ca o pasăre liberă și pur și simplu, ca o persoană pe care o ador, îți urez tot ce-i mai bun, frumos și mult așteptat. Te cuprind strâns!

Noapte bună, dragul meu bărbat! Fie ca această noapte să-ți aducă vise frumoase, putere, relaxare și cât mai multă energie pentru a face față noilor provocări! Somn ușor!

Fie ca îngerul nopții să te ducă în lumea frumuseții și a magiei, acolo unde toate visele devin realitate. Somn ușor și noapte bună!

Deja e seară și e timpul de culcare. Noapte bună, dragostea mea! Dormi liniștit și dulce. Reîncarcă-te cu energie pentru o nouă zi deosebit de frumoasă și specială! Somn ușor!

Noaptea a căzut în oraș, dar eu încă mă gândesc la tine. Vreau să privești lung spre stelele care luminează acum pentru tine, să simți liniștea și farmecul nopții și să adormi cu mintea calmă! Noapte bună, dragostea mea!

Noapte bună, iubirea mea! Savurează orele de odihnă, detașează-te de tot ce se întâmplă și reîncarcă-te cu forță și dispoziție bună pentru o nouă zi! Somn ușor!

Noapte bună, scumpul meu! Fie ca magia nopții să-ți ofere liniște, echilibru emoțional și o stare de bine! Odihnește-te și fii gata să radiezi de fericire mâine și oricând! Somn ușor!

Noapte bună! Îți doresc să ai parte de vise magice și un somn dulce. Iar dimineața să te trezești cu zâmbetul pe buze și cu multă armonie-n suflet.

Scumpa mea, noaptea demult s-a lăsat peste tot orașul, dar tu încă nu dormi! Odihnește-te bine și visează cât mai frumos! Fie ca noaptea să-ți ia toate gândurile rele și să te reîncarce cu putere pentru ziua următoare. Somn ușor!