Mesaje si felicitari cu 9 Mai, Ziua Victoriei

1. Chiar daca timpul trece, amintirea acelor vremuri ramane in memoria noastra, a omenirii si a istoriei. Doresc sa aduc sincere felicitari tuturor veteranilor care au contribuit atunci pentru mentinerea pacii atat la noi in tara, cat si in lumea intreaga. Iar cei care deja nu mai sunt cu noi, sa stiti ca ve-ti ramane mereu in inimile noastre!


2. Ziua de 9 mai are o semnificatie destul de importanta pentru istoria noastra – este ziua cand am biruit dusmanul si am restabilit pacea si securitatea pe meleagurile noastre! Fie ca mereu sa domneasca linistea si siguranta in tara noastra!


3. Stiu ca buneii, strabuneii si chiar tatii nostri care au luptat in cel de al Doilea Razboi Mondial au luptat anume pentru noi, pentru nepotii nostri si copiii copiilor nostri, pentru ca sa nu stim ce ii acela un razboi, foamete, neliniste si frica! Doresc ca sa comemoram aceasta zi cum se cuvine ca sa nu uitam niciodata sacrificiile generatiilor dinaintea noastra!


4. Dragi veterani, doresc sa va multumesc penru curajul, darzenia si patriotismul de care a-ti dat dovada atunci cand va-ti dus in lupta contra dusmanilor! Stiu si realizez ca a-ti facut aceasta pentru parintii vostri, fratii si surorile voastre, sotiile si copii vostri de atunci, dar si penru noi, cei care peste ani va suntem recunoscatori ca traim in pace si armonie! Sincere felicitari!


5. Astazi, 9 mai, comemoram eroii cazuti pentru independenta patriei si libertatea omenirii de tiranie! Chiar daca au trecut atatia ani de atunci, evenimentele inca parca sunt vie in inimile multor veterani care nu s-au temut de moarte pentru ca noi sa avem un viitor mai bun! Va multumim din suflet!


6. Pace, liniste si libertate – iata cele mai pretioase valori ale omenirii pentru care parintii, buneiii sau strabuneii nostri si-au dat viata! Comemorati aceasta zi, scumpe generatii care nu a-ti stiut ce inseamna un razboi! Comemorati-va rudele cazute pe campul de lupta pentru dvs si pentru patrie! Comemorati Ziua de 9 mai, ei macar atat merita din partea dvs!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019