Mesaje si felicitari cu ocazia zilei copiilor

1. Astazi, de Ziua Internationala a Copiilor, le urez copiilor tai numai sanatate, iar tie numai zambete datorita acestora!


2. Adu-ti aminte cat iti era de bine cand erai mic copil si te jucai fara a-ti pasa de nimic. Iti doresc ca sa nu iti mai ingradesti copilul tau de a se juca, iar tie nu ti-ar strica sa fii mai jucausa, caci atunci poti cu adevarat sa te relaxezi si sa uiti de toate grije lumesti!


3. Astazi este Ziua Copiilor, asa ca tu, Maria (sau alt nume) ai permisiunea sa te joci oriunde si cu cine doresti! Bataita azi nu o sa primesti, insa deja maine vom vedea! Distractie placuta!


4. De vreai un balon, cere, de vreai o jucarica, cere, de vreai o bomboana cere! Orice nu ai dori, cere, caci azi este ziua cand parintii tai nu pot spune „Nu”!


5. Sa cresti mare, norocos si voios! La multi ani si sa ai parte de o Zi a Copiilor fericita!


6. Doresti sa cresti mare mai repede? Doresti sa fii ca parintii tai? Stii ceva Ionut (sau alt nume), iti spun un secret, nu este deloc interesant cand esti mare si plus la aceasta nu prea ai timp sa te joci. Asa ca nu te grabi sa cresti mare, joacate din plin cat esti mic, caci de crescut ai timp!


7. Este atat de minunat sa fii copil, fara griji, fara responsabilitati, fara pedepse daca gresesti si inveti din ceva, fara complexe si alte stereotipuri! Cand suntem copii, ne consideram cu totii egali! As dori ca in aceasta zi sa ne privim copiii nostri in timp ce se joaca si sa ne invatam lectia aceasta de la ei, caci uitam sa mai fim egali cand crestem deja mari!


8. Nu iti cer nimic altceva in aceasta zi decat sa zambesti! Fii tu insuti si zambeste! La multi ani!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019