Mesaje si felicitari pentru nunta

1. Se spune ca o casnicie este ca o corabie. Capitanul fara echipaj, la fel ca echipajul fara capitan mai devreme sau mai tarziu vor naufragia. Cred ca deja a-ti facut asociatia corecta, barbatul este capitanul, iar femeia intregul echipa. Asa ca luati de grija ca din aceasta zi si pana la adanci batranete, capitanul si echipajul sa fie un tot intreg pentru a mentine si forma o familie unita, armonioasa si plina de dragoste!


2. Inca din timpurile antichitatii cand oamenii credeau in zei, se spunea ca sotul si sotia creaza un tot intreg, iar zeii invidiosi de iubirea mare de care erau ei capabili, au facut asa ca acest tot intreg sa fie impartit in doua jumatati, asa ca cand doua persoane se nasc, ei vor trebui sa se gaseasca pe lume. Eu sunt foarte bucuros si va doresc tot binele din lume deoarece vad cu adevarat ca sunteti fiecare jumatatea celuilalt si va completati de minune. Sa traiti!


3. Eu ma bucur ca Dumnezeu va unit destinele in a va iubi o vesnicie, a crea o familie si de a fi demn de urmat pentru altii. Va doresc casa de piatra si numai dragoste sa va umple inimile mereu!


4. E sarbatoare in aceasta seara, e sarbatoare pentru toti invitatii la aceasta minunata nunta, in cel mai mult, e sarbatoare in inimile si sufletele voastre, scump mire si mireasa! Asa ca nu va ganditi la plicurile de maine, chiuiti si dansati, caci doar o data se joaca nunta voastra!


5. Noi toti cei adunati astazi la aceasta sarbatoare, suntem martorii iubirii voastre, asa ca nu ne dezamagiti, iubiti-va toata viata! Casa de piatra scumpi miri!


6. Chiar daca timpul trece repede si aceasta nunta va trece tot atat de repede cat ai clipi, eu va doresc ca dragostea voastra sa nu treaca niciodata!


7. Tineti minte bine aceasta zi! Tine-ti amandoi bine minte momentele in care a-ti spus „Da” in fata lui Dumnezeu si in fata legii! La fel nu uitati nici aceasta minunata masa de sarbatoare in cinstea voastra! Nu uitati ca din aceasta zi a-ti devenit viata pentru acealalta persoana! Sa traiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.