Mesaje si felicitari pentru prieteni

1. O raza de soare imi aminteste cat e de frumos sa te trezesti dimineata, o poza imi aminteste cat e de interesant sa traiesti noi evenimente, iar un prieten imi aminteste cat este de bine sa faci toate aceste lucruri alaturi de persoanele dragi!


2. Nucleul unei adevarate prietenii este sa te imparti cand stii ca iti e foame, sa ajuti cand stii ca nu prea dispui de timp, sa iesi la o vorba cand celuilalt ii este greu pe suflet. Ma simt bucuros sa am un asa prieten ca tine!


3. Cele mai neobisnuite momente, cele mai tari senzatii si cele mai frumoase clipe le petrecem anume in compania prietenilor.


4. Toti se bucura la succesele mele, insa nu toti ma compatimesc cand imi este greu pe suflet. Iti multumesc ca esti cu mine, drag prieten, si la bine, si la rau!


5. Prietenia este ca un fir de ata, care odata cu timpul, devine tot mai trainica. Insa ai grija, ca odata ce ai tradat, acest fir s-a rupt, nod ve-i putea face, insa nu vei sti niciodata sigur daca va tine!


6. Un prieten adevarat te aude chiar si atunci cand nu vorbesti, pe cand cei falsi nu te asculta nici cand spui ceva! Asa ca iti doresc mereu sa fii auzit, chiar si atunci cand nu scoti o vorba!


7. A fi prieten inseamna a fi alaturi de camaradul tau chiar si atunci cand acesta nu o cere, a da un sfat chiar si atunci cand acesta nu are nevoie de el si de a-l chema la o petrecere doar pentru a-i ridica dispozitia!

Logo Felicit.EU