Mesaje si sms de dor

1. Realizez ca orice clipa este trecatoare, ca orice sarut sau mangaiere trece, si chiar iubirea este in stare sa ne pareseasca, lasand in urma ei doar o amintire frumoasa. Mi-e dor de acele clipe, saruturi, de acea iubire, de amintire …


2. Mi-e atat de dor de tine incat simt ca se rupe o bucata din mine cand ma gandesc la tine! Revin-o mai repede inapoi, caci nu mai suport sa fiu sfasiata de durerea sufleteasca!


3. De cand ai plecat camera e pustie, patul singurel, casa goala, nimic nu mai are nici un sens si viata a incetat sa mai fie colorata. Mi-e dor de tine enorm!


4. Imi lipsesti in fiecare clipa cand ma trezesc sau ma culc, in fiecare clipa cand clipesc, in fiecare clipa cand ma uit peste fereastra sau imi privesc telefonul mobil, asteptand parca sa ma suni. Nu pot fara tine iubirea mea!


5. Fiecare secunda inseamna o vesnicie pentru mine cand nu imi esti alaturi!


6. Nu stiu ce se intampla, insa cand pleci de langa mine la serviciu / studii / etc, inima mea te vra iar inapoi, iar mintea nu doreste sa fie ocupata cu nimic altceva decat cu tine! Intoarce-te mai repede ca nu stiu ce sa fac!


7. Te vreau aproape de mine indiferent unde esti sau ce faci! Te vreau aproape de mine deoarece cand ma cuprinzi, simt ca nu-mi mai trebuie nimic in viata, cand ma saruti, ma simt cea mai iubita femeie iar cand imi soptesti la ureche ceva, simt ca asa si va fi! Mi-e dor de tine!


8. Daca as face un anumit lucru de fiecare data cand ma gandesc la tine, cu siguranta voi fi numarul unu in lume, caci nu contenesc sa ma gandesc la tine! Imi lipsesti mult draga mea / dragul meu!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019