Mesaje si sms pentru a-ti cere iertare

1. Iartă-mă ca am fost orb alături de tine si nu realizam ca tu ești ceea ce îmi doresc!


2. Știu ca am greșit fata de tine, știu ca te-am rănit si ti-am provocat durere, însa iți promit ca mă voi schimba de dragul tău si te voi face cel mai fericit / cea mai fericita persoana din lume!


3. Viața e pustie fără tine, sufletul este trist iar inima zdrobita când nu îmi ești alături. Iartă-mă iubirea mea!


4. Știu ca nu sunt perfect/a, știu ca nu sunt bărbatul ideal / femeia ideala, am multe neajunsuri si deprinderi vicioase, însa la fel știu acum cu siguranța cu cine doresc sa adorm seara si sa mă trezesc dimineața! Iartă-mă te rog si primește-mă iarăși in viața ta!


5. Nu știu ce voi face acum fără tine, nu știu pe ce drum sa o apuc, cum o sa adorm si cat de tare voi suferi fără tine, însa știu un singur lucru, ca acum când am simțit ca te pot pierde, am realizat ca trebuia sa prețuiesc ceea ce aveam. Da-mi o șansă, si vei vedea ca nu vei regreta!


6. Iartă-mă ca orgoliul meu a fost mai puternic decât dragostea noastră, ca am ezitat sa te sun când doream, ca nu te-am sărutat si cuprins când aveai nevoie si sa nu ti-am spus „te iubesc” când îmi erai alături!


7. Te rog din toata inima sa mă ierți! Știu ca am greșit fata de tine si nu merit nici o privire din partea ta, însa știu ca încă mă iubești! Da-mi  o șansa!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019