Mesaje si urari cu sosirea verii

1. Daca pana acum ai cam hibernat, ai fost prea ocupat cu studiile, cu afacerile sau orice altceva, afla ca de azi ai 3 luni la dispoziție sa simți ca traiesti, ca ești iubit si iubești, ca ai prieteni, caci viața e cu adevarat frumoasa când stii sa o traiesti din plin!


2. Iti urez o minunata aventura de vara cu cea mai frumoasa femeie / cel mai chipes barbat, calatorii in care sa te regăsești, peripeții care sa te cultive si facă mai increzut in tine, si desigur cum fara distractii pana in zorii zilelor!


3. Fie de pleci la mare sau la munte, fie vei ramane doar la sat sau la oras, orice nu ai face, tine minte ca vara trebuie petrecuta alaturi de persoanele iubite si prietenii tai! Iti doresc sa ai parte de o vara frumoasa!


4. Vara este anotimpul potrivit pentru a nu refuza nici o oferta, a nu rata nici o ocazie si a incerca lucruri noi! Iti doresc o vara de nota zece!


5. Fie ca soarele verii sa te odihneasca, apele marii sa te improspateze, iar berea rece deschisa impreuna cu baietii sa te revigoreze! Simte vara din plin!


6. Iti urez ca vara aceasta sa ai parte de cei mai misto frigarui, cel mai norocos pescuit, cele mai interesante calatorii, cele mai relaxante plimbari, cea mai tare distractie din cele mai tari cluburi si cea mai buna si rece bere in zilele toride, in compania desigur ai celor mai adevarati prieteni!


7. Lasa-ti nevoile deoparte si lasa vara sa iti transforme viata intr-un vis in care sa simti cu adevarat cum e sa fii fericit si implinit!


8. Sper ca la intai septembrie sa ai ce-mi povesti!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019