Mesaje si urari de Anul Nou

1. Priveste anul care trece cu ochii unui filozof, iar anul care vine cu ochii unui mic copil in dorinta de a exploara tot ce este nou pentru el. Iti urez ca sa inveti din trecut, sa traiesti prezentul si sa ai incredere ca totul va fi bine in viitor! Un An Nou fericit si La multi ani!


2. Sincer iti doresc ca in urmatoarele 12 luni ale anului sa realizezi cate un scop maret in viata ta, iar peste un an, cand ne vom reintalni la masa de sarbatoare, sa fim cu totii mandri ca avem un asa fiu / fiica, frate / sora, prieten si coleg.


3. Iata Noul An iti ofera o carte cu 365 de zile ca 365 de foi albe ale unei carti ale vietii tale. Nu rata sansa ca peste un an titlul cartii sa fie „Anul Omului de Succes” ! La multi ani!


4. Iti doresc ca in anul care vine sa ai parte de putina munca, dar multi bani, de putine griji, dar multe impliniri, de putine persoane alaturi, dar care sa te iubeasca si sa prieteneasca cu adevarat! La multi ani!


5. Se spune ca cele mai marete si cu adevarat pretioase lucruri in viata nu se pot cumpara cu bani. In anul care vine iti doresc ca sa ai parte de toate lucrurile care nu se cumpara cu bani. Un An Nou fericit!


6. Odata cu sunetul clopotelor in miez de noapte, la granita dintre ani, iti ofer cele mai bune ganduri, un buchet de artificii, sampanie rece si multa voie buna. La multi ani!


7. Iti urez un An Nou cat mai dulce si cu realizari frumoase! La multi ani!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019