Felicitări naștere copil

Felicitare 54

Fie ca acest botez să aducă în viața copilului protejarea forțelor divine de tot răul în viață, ajutorul de care va avea nevoie în viață și perseverența de a obține tot ceea ce își va dori. Să vă trăiască!

Felicitare 54

Dragii mei, vă felicit ați devenit părinți, o familie în adevăratul sens al cuvântului. Iar tu, mică minune ce ai apărut pe pământ, te felicit cu ocazia primelor zile și luni pe pământ, și îți urez să ai parte de o viață plină de bunătate, să devii un om măreț și cu carte, și să întemeiezi și tu la rândul tău o familie cu care te vei mândri toată viața!

Felicitare 54

Vă doresc din suflet ca în fiecare zi să vă bucurați și mândriți de nouă minune din viața voastră! Să vă trăiască!

Felicitare 54

Doresc să îi urez micului bebe să aibă parte de tot ce își va putea imagina în copilărie, tot ce își va dori la tinerețe și tot ce va plănui la maturitate. Desigur, toate acestea să fie conforme dogmelor creștine și bunelor moravuri. Felicitările mele!

Felicitare 54

Mult-așteptată barza în sfârșit a trecut și pe la casa voastră, aducând cea mai firavă și scumpă ființă din viața voastră! Vă doresc ca barza să fi adus și multă sănătate, realizări în toate planurile și un drum asfaltat în viață!

Felicitare 54

Felicitări cu sfântul Botez! În această zi în care creștinați adorașul cu cele sfinte, doresc din inimă ca toată viața să asculte de voi, să fie un creștin care să îl iubească pe Dumnezeu și să fie un om bun la inimă. Deja restul în viață sunt sigur/a că va obține, căci a moștenit gene bune de la niște părinți minunați!

Felicitare 54

1. Noi dorim din toata inima ca fiica / fiul dvs sa fie intalnit/a mereu in viata cu bratele deschise, mintea sa ii lumineze calea si sa aleaga mereu drumul cel bun, iar persoanele ce il vor inconjura sa fie persoane care sa il/o iubeasca si respecte. Sa va traiasca!


2. Dorim sa va uram adorasului vostru multa putere, agerime si perseverenta in calatoria lui prin viata, iar voua va dorim multa rabdare si ajutor in cresterea si educarea unui om de valoare! Mult succes!


3. Iti doresc scump bebelus o viata cu multa sanatate, noroc, voie buna si putine griji, nevoi si probleme. Fie ca Dumnezeu sa te binecuvanteze, iar ingerul tau sa te aiba in paza mereu! (mai mult…)

Felicitare 54

Dragă bebeluș, știu că nu mă înțelegi însă știu că vei simți urarea mea în care îți urez să crești mare, inteligent și norocos! Să trăiești mulți ani fericiți!

Felicitare 54

Felicitare pentru botez 1

Sa-i uram numai cele bune noului nascut! Sa dea Domnul sa aiba parte de o viata ca in povesti, fara greutati si numai cu realizari frumoase!


Felicitare pentru botez 2

In primul rand multa sanatate noului nascut, iar in al doilea rand sa ajunga un baiat/o fata de care voi dragi parinti sa fiti mandri! (mai mult…)

Felicit.EU © 2019