Ziua de Naștere

Felicitare

Dragul meu bunic, nepoata ta te felicită cu ocazia zilei de naștere. Dragul meu, din inimă îți doresc să nu îmbătrânești, dar să rămâi pentru cei apropiați un exemplu de putere, liniște și bărbăție. Dragul meu, îți doresc sănătate, ani mulți și fericiți de viață, bucurii și inspirație pentru suflet.

Felicitare

Bunicule, te felicit și îți doresc să rămâi mereu la fel de puternic, tare, iubitor de viață încă mult-mult timp. Mă mândresc cu tine, te iubesc, vreau să-ți seamăn și iau exemplu de la tine cu plăcere. La mulți ani, dragul meu!

Felicitare

Astăzi este una din cele mai așteptate și minunate zile, ziua în care omul principal ești tu. Dragul meu bunic, tu ești pentru mine exemplu de urmat, mândria mea, puterea mea, sprijinul meu. Nu mai sunt alții ca tine! Tu îmi dai speranță și încredere, înțelepciune și susținere morală, iar pentru asta îți sunt recunoscător. De tine sunt legate atâtea momente fericite, care mi-au făcut copilăria extraordinară. Bunicule, tu ești eroul meu și vreau să îți doresc ani mulți de viață și sănătate. Ține minte – tu ești o stâncă, așa și rămâi. La mulți ani! Sunt fericit să fiu nepotul tău!

Mesaje de dragoste

Felicitare

Iubita mea, gingașa, unica și minunata mea, tu ești cea mai fermecătoare, ești asemenea luminii soarelui de dimineață și a lunii pe timp de seară. Îți doresc să rămâi la fel de atrăgătoare, fericită și iubită de mine.

Felicitare

Nu există nimic mai dulce pe lume decât săruturile tale, în fiecare zi mă bucuri și mă surprinzi, în tine arde lumina inspirației mele și se aude melodia iubirii mele. Draga mea, îmi doresc mult să fii fericită în fiecare minut petrecut alături de mine.

Felicitare

Iubita mea,  îți doresc să-ți deschizi inima pentru istorii fericite, să-ți deschizi sufletul pentru vise noi. Fie ca dragostea mea să te încălzească și să te răcorească în zile călduroase. Fii mereu cea mai minunată, unică, fermecătoare. Te iubesc!

Felicit.EU © 2019