Urări de Anul Nou

Anul Nou este ziua care marchează începerea următorului an calendaristic.

Felicitare 35

Este greu să nu crezi că anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Și această iluzie nu este greșită. Viitorul este întotdeauna bun, indiferent de ce se întâmplă. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim în secret. Ne va binecuvânta mereu cu darurile potrivite. Astfel, într-un sens mai profund, credința noastră în Anul Nou nu ne poate înșela.

Felicitare 35

Fie că acest an care vine să fie mai bun decât celelalte. Jură-ți să faci unele dintre lucrurile pe care ai vrut să le faci dintotdeauna, dar nu ai avut timp. Sună un prieten uitat. Treci cu vederea o vrăjmășie mai veche și înlocuiește-o cu amintiri mai frumoase. Jură-ți să nu faci o promisiune pe care crezi că nu poți să o ții. Mergi cu fruntea sus și zâmbește mai mult. Vei arăta cu zece ani mai tânăr. Să nu îți fie teamă să spui ,,te iubesc!”. Spune-o din nou. Sunt cele mai dulci cuvinte din lume. Un an nou fericit!

Felicitare 35

Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!

Felicitare 35

La mulți ani cu bucurie,
Casa, casa să vă fie,
Masă, masa să rămână,
Iar în jurul ei să vină
Oameni buni, de omenie,
Să v-aducă veselie,
Gânduri bune, cumpătate
Și urări de sănătate
Zile multe și prospere!

Felicitare 35

A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristețe, reușite sau dezamăgiri. Însă fie ca anul care pleacă să ne fi întărit și dat putere ca în anul care vine să trecem cu ușurință de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorința de a munci și ajunge unde ne-am dorit și de a ne iubi persoanele dragi cu mai multă pasiune decât am făcut-o până acum! Un an nou fericit!

Felicitare 35

La mulți ani și sănătate, că-i mai bună decât toate,
La mulți ani și fericire, că e bună pentru tine,
La mulți ani și iubire mare, că viața fără ea sens nu are,
La mulți ani și mult noroc, Să ai parte de un an de foc!
La mulți ani!

Felicitare 35

Iți doresc ca în anul care vine să ai parte de 12 luni de bucurii, 52 de săptămâni de prietenie adevărată, 365 de zile de iubire necontenită, 8760 de ore de muncă productivă, 525600 de minute de bogăție și 31.536.000 de secunde de noroc și voie bună!

Felicitare 35

Fie ca în anul care vine zi de zi pentru tine să fie o sărbătoare, dimineața să te trezești cu zâmbetul pe buze, ziua să o petreci cu bună dispoziție și momente de neuitat, iar seara să adormi cu planurile realizate. Iar dacă se întâmplă să nu adormi, atunci îți urez să ai parte de nopți furtunoase și fierbinți! La mulți ani!

Felicitare 35
Felicitare 35
Mesaj, felicitare de Anul Nou
Felicitare 35
Felicitare 35
Felicit.EU © 2019