Felicitări de Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Wikipedia

Felicitare 52

Păzește-te bine că în noaptea aceasta înspăimântătoare duhurile cele rele îți vor cauta casa ta… pentru a intra exact în dovlecelul tău!

Felicitare 52

Îți urez să ai parte de o noapte plină de adrenalină, emoții puternice și numai trăiri care vor se vor transforma în amintiri de nota 10! Happy Halloween!

Felicitare 52

Păzește-te căci pentru tot ce ai făcut în tot acest an, acum vei primi răsplata! Așa că nu uita să-ți gătești coșulețul pentru a primi o duzină de dulciuri, biscuiți și urări frumoase din partea vecinilor și prietenilor!

Felicitare 52

Vezi după 0:00 să acoperi orice oglindă pentru a nu vedea nici o fantomă, lumină în casă să nu o stingi iar ușile și ferestrele să le închizi bine pentru a nu intra vreo fantomă în casa ta! Scary Halloween!

Felicitare 52

Îți doresc ca acest Halloween să îți aducă doar farse înfricoșător de hazlii și o mulțime de faze comise alături de prietenii tăi!

Felicitare 52

Găsește-ți un costum potrivit, machiază-te reușit, umpleți coșul cu dulciuri și alte bunătăți și hai cu noi să terorizăm vecinii cu un „Ne dați ori nu ne dați?!”

Felicitare 52

E ziua judecății, e noaptea răsplatei, ai grijă că știu ce ai făcut tot anul împrejur, așa că fix la miezul nopții te voi vizita pentru a-ți spune „Happy Halloween”!

Felicitare 52

Îți urez un Halloween înspăimântător de distractiv, iar tu în special să fii cel mai speriat din toți! Happy Halloween!

Felicitare 52

Ai închis ușile și ferestrele? Ai tras jaluzelele? Ai aprins lumina în casă? Dacă nu, atunci așteaptă să fii vizitată de duhuri în această noapte! Am glumit, e doar Halloween!

Felicitare 52

Îți urez ca acest Halloween să îți aducă doar prieteni la ușă, bunătate în casă și lumină în întuneric. Iar de vei fi rău, te așteaptă o duzină de farse de Halloween!

Felicitare 52

Vrei să vezi fantome și ciudățenii în această noapte? Uite-te în oglindă! Am glumit, căci doar e Halloween fericit!

Felicitare 52

Bu-hu-hu! Îți doresc să fii curajoasă, în această noapte de groază! Bu-hu-hu!

Felicit.EU © 2019