Felicitări de Moș Nicolae

Sărbătoarea Sfântului Nicolae este o sărbătoare orientată în principal înspre copii, și care sărbătoare il are ca protagonist pe Sfântul Nicolae din Myra. Este vorba despre o tradiție vie în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca zi care anunță sosirea Crăciunului. Wikipedia

Felicitare 58

O duzina de daruri si bucurii iti doresc eu tie de Mos Nicolae! Nu uita insa sa iti pui dorinta in ajunul acestei sarbatori pentru a primi cadourile dorite! La multi ani!

Felicitare 58

E ajunul Sfantului Nicolae, deci lustruiesteti ghetutele sau ciorapelul din cui si pregateste-te de darul mult asteptat!

Felicitare 58

Nu-ti doresc ca Mos Nicolae sa-ti aduca nuieluse, caci stiu ca ai fost cuminte tot anul acesta, in schimb doresc sa iti aduca visul tau mult dorit intruchipat in cadoul din desaga sa!

Felicitare 58

Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, iti urez ca acesta sa-ti aduca pe langa cadoul mult asteptat, si o imensa portie de emotii pozitive, fericire in clipele petrecute langa cei dragi si desigur multa dragoste in suflet!

Felicitare 58

De Mos Nicolae iti doresc sa ai parte tot anul imprejur de mult noroc, realizari din cele mai grandioase, momente de fericire si peste un an sa ai parte de cele mai frumoase amintiri pe care iti doresc sa le traiesti anul care vine!

Felicitare 58

Iti urez ca Sfantul Nicolae sa-ti aduca doar sanatate, bunatate in inima si lumina in cuget!

Felicitare 58

Odata cu aceasta sarbatoare sfanta si mult asteptata de copii, Sfantul Nicolae, sa dam startul sarbatorilor de iarna, care iti doresc sa iti aduca numai caldura si armonie in casa, pace in suflet, dragoste in inima si multe multe bucurii!

Felicit.EU © 2019