Felicitări cu sosirea Iernii

Felicitare 90
Felicitare 90
Felicitare 90
Felicitare cu sosirea iernii
Felicitare 90

1. Uite a sosit cel mai friguros si posomorat anotimp – iarna. Insa ea nu a adus cu sine doar frig, ingheturi si multi nori, ci si multa zapada, babe de omat, sanii cu zurgalai, sarbatori, cadouri si multe altele. Sa ai parte de o ianra de neuitat!


2. La start, atentie, mars! Sfantul Nicolae, Craciunul, Anul Nou, Sfantul Vasile, Sfantul Ion si Boboteaza, Sfantul Valentin si Ziua indragostitilor s.a.m.d. E un anotimp plin de sarbatori, asa ca doresc ca in sufletul tau mereu sa fie doar sarbatoare!


3. Doresc sa te felicit cu prima zi de iarna! Doresc ca acest anotimp sa fie mai palpitant ca primavara, mai plin de aventuri decat vara si mai colorat ca toamna! (mai mult…)

Felicitare 90

Urare cu ocazia sosirii iernii 1

Iata a mai trecut un anotimp in viata noastra, toamna, si acum a sosit mult asteptata Iarna. Cu sosirea acestui anotimp iti urez doar cele mai sincere si curate emotii de bucurii care te asteapta in acest anotimp!


Urare cu ocazia sosirii iernii 2

In urmatoarele 3 luni care vor fi pline de sarbatori, trairi si sentimente de neuitat, iti urez ca sa ai parte de caldura sufleteasca a celor dragi, iubire in inima si perseverenta in cuget! Felicitari cu sosirea iernii! (mai mult…)

Felicit.EU © 2019