Felicitări și mesaje cu prima zi de Toamnă

Felicitare 171

Toamna este ca un ultim zâmbet al anului, cel mai cald și frumos. Fie ca aceste trei luni să îți zâmbească din plin!

Felicitare 171

Așa cum este cel mai colorat anotimp, așa îți doresc și eu ție ca în această toamnă să ai parte doar de emoții colorate, trăiri surprinzătoare și împlinire sufletească!

Felicitare 171

Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru – are și zile senine și călduroase, dar și momente când frigul și ploaia pun stăpânire pe timp. Îți doresc să înveți de la acest anotimp faptul că viața nu este doar senină sau posomorâtă, să înveți că după ploaie numaidecât va veni soare și să ții minte că la fel cum inevitabil după toamna vine iarna, așa și după noi, va veni o clipă când nu vom mai fi, așa că fii om bun și iubește-ți aproapele!

Felicitare 171

Așa cum frunzele copacilor sunt multicolore, la fel și gândurile omului sunt diverse. Îți urez că în această toamnă să predomine în mintea ta doar cele mai frumoase și curate gânduri!

Felicitare 171

Venind toamna, se face tot mai frig, așa că nu uita să fii mai darnic cu căldura ta sufletească față de cei dragi!

Felicitare 171

Fie ca răcoarea toamnei să te energizeze, soarele senin să te umple de căldură sufletească, ploile acesteia să te ambiționeze iar culorile diverse să îți înfrumusețeze fiecare clipă din viața ta!

Felicitare 171

Toamna este anotimpul recoltei și belșugului, așa că îți doresc și ție că acest anotimp să îți aducă doar bogăție și să culegi roadele muncii tale!

Felicit.EU © 2019