Felicitări de Paște frumoase

Felicitare 46

Felicitări cu sfintele sărbători de Paști. Hristos a Înviat! Îți doresc ca Dumnezeu să te aibă mereu în pază, să-ți întărească sufletul și corpul, să-ți umple inima de căldură pe care s-o împarți și altora, să fii înconjurat mereu de zâmbetele celor dragi, sănătate celor apropiați. Fie ca Duminica Paștelui să-ți aducă lumină, fericire, pace. Dumnezeu să te aibă în pază!

Felicitare 46

Îți doresc ca de acum înainte Domnul să îți călăuzească calea, să îți arate adevarul și să îți îmbunătățească viața! Hristos a Înviat și un Paște Fericit!

Felicitare 46

Fie ca masa ta de sărbătoare să fie plină cu cozonaci, miel sfințit și ou de Paști. Împrejurul acesteia sa fie persoanele la care ții mult și le iubești, căci anume iubirea aproapelui și credința față de Dumnezeu ne dau o bucată de pâine pe masă și ne tine aproape oamenii de care avem nevoie! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Nu uita niciodată că drumul spre dealul Golgota, coroana de spini și cuiele înfipte în mâini și picioare, Dumnezeu pentru tine și pentru mântuirea ta le-a făcut! Deci în aceasta zi nu uita să spui o rugăciune, să devii mai bun, mai iertător și să ciocnești un ou rosu în cinstea lui Iisus. Hristos a Înviat!

Felicitare 46

În noaptea învierii când toți credincioșii se adună la biserică, țin lumânări în mână și se roagă Mântuitorului nostru, când clopotele bat și îngerii ne veghează, eu îți urez un sincer „Hristos a Înviat” și fie ca lumina Sfintei sărbători de Paști să îți vegheze drumul în tot ceea ce faci!

Felicitare 46

Fie de ești om bogat sau sărac, fie de ești un zilnic credincios sau ocazional, fie de ești mic sau mare, accepta lumina sfântă a Paștelui în casa și inima ta și vei simți cum sufletul tău va deveni cu adevarat împlinit într-u Domnul! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Vă invităm la masa de Paști dragi oaspeți, unde desigur mielul copt, ouăle roșii și cozonacii nu lipsesc! Însa înainte de a ne așeza, propun să cinstim câte un păhărel de vin rosu, care simbolizează sângele Domnului Nostru Iisus Hristos!

Felicitare 46

Nu e ușor să înțelegi cu adevarat prin ce a trecut Hristos cât a fost pe pământ, câte a îndurat și ce sacrificii a făcut pentru omenire. Însă, eu consider că nu costă nimic ca să ne facem cruce mai des, să spunem câte o rugăciune înainte de masă, de culcare și când ne trezim și desigur să ne mai ducem din când în când și la Biserică, nu doar la Paște și Crăciun!

Felicitare 46

Fie ca în această zi în care prăznuim Sărbătoarea Învierii Domnului, sufletul și inimile Dvs. să se deschidă mai mult către bunătate, mărinimie, dreptate și credință! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Asa cum Iisus Hristos a Înviat a treia zi după răstignire, doresc ca și noi mereu să avem credință în noi și în Dumnezeu ca să reînviem după orice eșec, obstacol sau eveniment mai negativ din viața noastră, pentru a ajunge să îi mulțumim Domnului Nostru pentru faptul ca ne-a arătat calea cea dreapta și ne-a ajutat să depășim orice ne-a stat în calea noastră!

Felicitare 46

Fie ca minunea dumnezeiască sărbătorită astăzi să vă aducă în viața voastră doar împliniri, succese, sănătate și multă multă iubire! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Eu nu doresc să vă urez doar „Paște Fericit” sau „Hristos a Înviat”, eu doresc ca Dvs. să ajungeți la conștiința ca să înțelegeți că Dumnezeu vorbește cu voi prin tot ce va înconjoară, este prezent în orice om pe care îl întâlniți și uneori poate vă pune credința la încercare! Așa că în această zi importantă pentru Creștinătate, fie ca lumina cerească să vă lumineze mintea și calea pe care Dvs o parcurge-ți în aceasta viață!

Felicit.EU © 2019