Urări de Paște originale

Felicitare 46

Fie ca odată cu sunetul clopotelor care bat în noaptea Învierii să se deschidă în viața ta calea în care alături de Dumnezeu vei putea obține iubire, o familie unită, un loc de muncă dorit, prieteni adevărați și desigur pace în suflet! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Vă urez un sincer Hristos a Înviat! Vă doresc doar bunătate și mari împliniri. Fie ca cu Dumnezeu în inimă să aveți o cale cât mai ușoară în viață și mai luminoasă. Și nu în ultimul rând vă doresc ca să iubiți pe toată lumea așa cum a îndemnat Iisus Hristos ca să ne iubim aproapele.

Felicitare 46

Sfânta sărbătoare de Paște este nu doar Învierea lui Hristos, ci și a sufletelor noastre. Aceasta este o bucurie a tuturor oamenilor ce au izbutit să învingă răul de pe fața pământului. Aceasta este lumina care ne călăuzește în întuneric și ne ajuta să ne pocăim de păcatele săvârșite. Paștele este sărbătoarea în care auzind glasul Domnului și hrănindu-ne cu credința reușim să spunem „Hristos a Înviat”!

Felicitare 46

Dar pentru mine Paștele reprezintă pe lângă cele sfinte, și o mulțime de cozonaci, oua roșii, prăjituri, multe dulciuri și o casă în care se simte adierea unei sărbători. Oare ce poate fi mai plăcut decât o familie stand la masa de sărbătoare?! Ii mulțumesc Domnului pentru tot binele dat de El mie și familiei mele, pentru bucuria sărbătorii și unirii sufletelor noastre. Fie ca în fiecare familie să domnească pacea, credința și iubirea! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Îți doresc ca iepurașul de Paști să îți aducă în dar doar cele bune, realizări în toate, bucurii și zâmbete pe buze. Nu uita să câștigi în spartul ouălor și să îți feliciți persoanele dragi cu Sfânta Sărbătoare! Paste fericit lângă cei dragi!

Felicitare 46

Îți doresc ca de Paști, să uiți de nevoile zilnice și să primești în inimă liniștea sufletească trimisă de Sus către toți credincioșii într-u Domnul. Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Îți urez iertare de păcate, credință trainică în Dumnezeu, rugăciune și doar duhuri sfinte în preajma ta și a persoanelor dragi ție! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

În Noaptea Învierii iartă celor ce ți-au greșit, fii mai bun cu aproapele tău și urează-le un sincer „Hristos a Înviat” celor de lângă tine. Fie ca rugăciunea ta către Dumnezeu sa fie ascultată și să ți se împlinească toate dorințele zămislite din gânduri bune. Paste Fericit lângă cei dragi!

Felicitare 46

Cu lumânările aprinse și cu Dumnezeu în inimă îți trimit o rază de lumină sfântă ție și familiei tale! Fie ca lumina Domnului Iisus Hristos să îți lumineze calea, să te păzească de dușmani și trimită doar bucurii! Hristos a Înviat și Paste fericit lângă cei dragi!

Felicitare 46

Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare de Păști să îți împodobească sufletul cu credință, inima cu înțelegere și fie ca cu fiecare sărbătoare de Paști să evoluezi cu încă o treapta spirituala mai aproape de Dumnezeu. Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Hristos a Înviat! Fie ca această sărbătoare să îți aducă mai multă înțelegere, dragoste, credință, armonie și numai realizări cu succes! Un Paște Fericit alături de cei dragi!

Felicitare 46

Hristos a Înviat! Îți doresc în această zi minunată a sărbătorii de Paște – pace sufletească, fericire și bunăvoință, dragoste și respect. Să fii înconjurat doar de zâmbetele persoanelor dragi!

Felicit.EU © 2019