Mesaje de Paște frumoase

Felicitare 46
Felicitare 46
Felicitare 46
Felicitare 46
Felicitare 46
Felicitare 46
Felicitare 46

Fie ca Iepurașul de Paște înafară de ouăle roșii, cozonac și dulciuri, să îți aducă cadoul mult râvnit! Îți doresc un Paște Fericit!

 

Felicitare 46

Fie ca Slujba Învierii să aducă în casa ta lumina sfântă a Bisericii, și aceasta să rămână aprinsă mereu în casa și în inima ta! Paste Fericit și Hristos a Înviat!

Felicitare 46

În numele Domnului cu ocazia Sfintei sărbători de Paști îți doresc ca credința din sufletul tău să devină mai trainică, iubirea față de semenii tăi din inimă să îți fie tot mai mare și bunătatea din cugetul tău să ajungă să fie simțită de toată lumea care te cunoaște! Hristos a Înviat!

Felicitare 46

Cu un sentiment de bucurie adâncă și din toată inima vă felicităm cu ocazia Sfintei Duminici de Paști. Va doresc să vi se împlinească toate speranțele și treburile începute cu intenții bune, pace, mărinimie și iubire. Duminica Paștelui este o sărbătoare a umanității când uitam de toate amărăciunile din sufletele noastre! Asa că haideți să ne bucurăm de sentimentele pline de lumină trezite în noi cu ocazia acestei sărbători. Hristos a Înviat!

Felicit.EU © 2019