SMS si mesaje de Halloween

1. Stim cu totii ca in aceasta noapte fantomele devin vizibile, vrajitoarele zboara pe mature deasupra caselor noastre, iar monstrii sarbatoresc pe strazile intunecate. Asa ca ai grija ce patesti pana maine! Scary Halloween!


2. E ziua judecatii, e noaptea rasplatei, ai grija ca stiu ce ai facut tot anul imprejur, asa ca fix la miezul noptii te voi vizita pentru a-ti spune „Happy Halloween”!


3. Iti urez un Halloween inspaimantator de distractiv, iar tu in special sa fii cel mai speriat din toti! Happy Halloween!


4. Ai inchis usile si ferestrele? Ai tras jaluzelele? Ai aprins lumina in casa? Daca nu, atunci asteapta sa fii vizitata de duhuri in aceasta noapte! Am glumit, e doar Halloween!


5. Iti urez ca acest Halloween sa iti aduca doar prieteni la usa, bunatate in casa si lumina in intuneric. Iar de vei fi rau, te asteapta o duzina de farse de Halloween!


6. Vreai sa vezi fantome si ciudatenii in aceasta noapte? Uite-te in oglinda! Am glumit, caci doar e Halloween fericit!


7. Bu-hu-hu! Iti doresc sa fii viteaza, in aceasta noapte de groaza! Bu-hu-hu!


8. Iti urez ca in aceasta noapte sa nu dormi, la cei ce iti vor bate in usa sa le deschizi si sa ii servesti cu dulciuri, iar de nu vei deschide, iti urez sa fii bantuit de fantome. Scary Halloween!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019