Colecție de felicitări pentru orice ocazie

Felicitare 1

1. Se spune ca primii si cei mai adevarati prieteni in viata sunt anume parintii. Ei mereu vor pune interesele si viata ta inaintea lor si vor face tot posibilul ca tu sa ai de toate. Asa ca nu uita sa iti iubesti parintii pentru ceea ce fac pentru tine!


2. Va multumesc dragi parinti pentru tot sprijinul pe care mi l-ati oferit, pentru mainele de care m-am tinut cand invatam sa fac primii pasi, pentru primele cuvinte invatate, pentru caietele si rechizitele scolare, pentru primii bani de buzunar, pentru sfaturile de viata cand aveam nevoie – pentru tot!


3. Chiar daca nu am spus-o niciodata, doresc sa stiti scumpi parinti ca ma mandresc ca am asa o mama iubitoare si grijulie, si asa un tata intelept si muncitor! Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut anume in aceasta familie!
(mai mult…)

Felicitare 1

1. Realizez ca orice clipa este trecatoare, ca orice sarut sau mangaiere trece, si chiar iubirea este in stare sa ne pareseasca, lasand in urma ei doar o amintire frumoasa. Mi-e dor de acele clipe, saruturi, de acea iubire, de amintire …


2. Mi-e atat de dor de tine incat simt ca se rupe o bucata din mine cand ma gandesc la tine! Revin-o mai repede inapoi, caci nu mai suport sa fiu sfasiata de durerea sufleteasca! (mai mult…)

Felicitare 1

Cuvinte de dor 1

As da timpul inapoi sa te mai vad odata, sa te mai tin odata de mana, sa te mai ating cu buzele mele, sa te mai tin in brate si sa-ti mai zic inca odata „te iubesc”. Acum insa tot ce iti pot dori este sa ai parte de numai bine in viitor!

Cuvinte de dor 2

Chiar daca nu esti aproape de mine, in fiecare dimineata, cand ma trezesc gandul este la tine, inima se zbate mai tare iar fluturii in stomac inca joaca hora. Doresc sa revii mai repede pentru ca sa te simt aproape si al meu (a mea) si ca prima persoana pe care sa o vad dimineata sa fii tu! (mai mult…)

Felicit.EU © 2019