Urari de Anul Nou, Revelion

Urare de Revelion 1

Iti doresc ca anul care vine sa iti aduca mai multe zile senine decat posomorate, mai multe zambete pe buze decat incruntari si mai multe realizari decat ti-ai fi imaginat vreodata! La multi ani!


 

Urare de Revelion 2

Odata ce vei finisa numaratoarea inversa a clopotelor „12,11,10…..3,2,1”, iti doresc ca sa dai startul unui an plin de realizari, momente frumoase, zambete, adrenalina si multa voie buna!!!

 


 

Urare de Revelion 3

De Revelion, asa cum esti vesel, bucuros, zambaret si binevoitor, iti doresc ca tot anul sa il traiesti asa!


 

Urare de Revelion 4

Stand la masa de Revelion, cu atatea bucate in fata, cu sampania pusa la rece, cu bradul impodobit si atatia oaspeti imprejur, va doresc tuturor ca sa aveti o multime de realizari in toate planurile, sa ganditi mereu la rece, sa traiti emotii multicolore ca si luminitele de sarbatoare si sa fiti inconjurati doar de persoane sincere si prietenoase! La multi ani!


 

Urare de Revelion 5

Cu ocazia acestei sarbatori, iti sugerez sa iti scrii pe o foita 12 dorinte, si sa o ascunzi undeva pana la celalalt an. Iar eu iti doresc din suflet ca in anul care vine, sa ti se indeplineasca toate aceste dorinte!


 

Urare de Revelion 6

Multa sanatate, belsug in toate, in familie fericire iar in viata armonie! La multi ani!


 

Urare de Revelion 7

De Revelion iti doresc din inima ca Dumnezeu sa iti aduca doar sanatate, iubire aproapelui, iertare de pacate si realizari in toate!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019