Urari si felicitari de Paste – colectia 1

Felicitari de paste.

Felicitare 1

Cu un sentiment de bucurie adanca si din toata inima va felicitam cu ocazia Sfintei Duminici de Pasti. Va doresc sa vi se implineasca toate nadejdele si treburile incepute cu intentii bune, pace, marinimie si iubire.

Duminica Pastelui este o sarbatoare a umanitatii cand uitam de toate amariciunile din sufletele noastre! Asa ca haideti sa ne bucuram de sentimentele pline de lumina trezite in noi cu ocazia acestei sarbatori.

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 2

In Duminica Pastelui sunetele clopotelor anunta Invierea lui Hristos care aduce in casele noastre armonie si multa credinta. Va cadonez acest Ou de Pasti si va felicit caci Hristos a Inviat! Las ca toate cele rele din sufletele noastre sa se evaporeze si sa rasara samanta iertarii si bunatatii in noi!


 

Felicitare 3

Va urez un sincer Hristos a Inviat! Va doresc doar bunatate si mari impliniri. Fie ca cu Dumnezeu in inima sa aveti o cale cat mai usoara in viata si mai luminoasa. Si nu in ultimul rand va doresc ca sa iubiti pe toate lumea asa cum a indemnat Iisus Hristos ca sa ne iubim aproapele.


 

Felicitare 4

Sfanta sarbatoare de Paste este nu doar Invierea lui Hristos, ci si a sufletelor noastre. Aceasta este o bucurie a tuturor oamenilor ce au izbutit sa invinga raul de pe fata pamantului. Aceasta este lumina care ne calauzeste in intuneric si ne ajuta sa ne pocaim de pacatele savarsite. Pastele este sarbatoarea in care auzind glasul Domnului si hranindu-ne cu credinta reusim sa spunem „Hristos a Inviat”!


 

Felicitare 5

In cartile sfinte se spune ca: „Peste aspida si vasilisc vei pasi si vei calca peste leu si peste balaur. Ca spre Mine a nsdsjduit si-l voi izbavi pe el, zice Domnul; il voi acoperi pe el ca a cunoscut numele Meu”.

Asadar in aceasta zi sfanta va doresc tuturor sa va urmati Salvatorul sufletelor noastre, caci astfel vom avea izbanda in toate si vom avea puterea sa realizam tot ceea ce ne-am pus in gand!

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 6

Dar pentru mine Pastele reprezinta pe langa cele sfinte, si o multime de cozonaci, oua rosii, prajituri, multe dulciuri si o casa in care se simte adierea unei sarbatori. Oare ce poate fi mai placut decat o familie stand la masa de sarbatoare?! Ii multumesc Domnului pentru tot binele dat de El mie si familiei mele, pentru bucuria sarbatorii si unirii sufletelor noastre. Fie ca in fiecare familie sa domneasca pacea, credinta si iubirea!

Hristos a Inviat!

One thought on “Urari si felicitari de Paste – colectia 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.