Urari si felicitari de Paste – colectia 2

Felicitari de paste

.

Felicitare 1

In numele Domnului cu ocazia Sfintei sarbatori de Pasti iti doresc ca credinta din sufletul tau sa devina mai trainica, iubirea fata de semenii tai din inima sa iti fie tot mai mare si bunatatea din cugetul tau sa ajunga sa fie simtita de toata lumea care te cunoaste!

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 2

Iti doresc ca de acum si inainte Domnul sa iti calauzeze calea, sa iti arate adevarul si sa iti imbunatatiasca viata! Hristos a Inviat si Paste Fericit!


 

Felicitare 3

Fie ca masa ta de sarbatoare sa fie plina cu cozonaci, miel sfintit si ou de Pasti. Imprejurul acesteia sa fie persoanele la care tii mult si le iubesti, caci anume iubirea aproapelui si credinta fata de Dumnezeu ne dau o bucata de paine pe masa si ne tine aproape oamenii de care avem nevoie!

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 4

Nu uita niciodata ca drumul spre dealul Golgota, coroana de spini si cuiele infipte in maini si picioare, Dumnezeu pentru tine si pentru mantuirea ta le-a facut! Deci in aceasta zi nu uita sa spui o rugaciune, sa devii mai bun, mai iertator si sa ciocnesti un ou rosu in cinstea lui Iisus.

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 5

In noaptea invierii cand toti credinciosii se aduna la biserica, tin lumanari in mana si se roaga Mantuitorului nostru, cand clopotele bat si ingerii ne vegheaza, eu iti urez un sincer „Hristos a Inviat” si fie ca lumina Sfintei sarbatori de Pasti sa iti vegheze drumul in tot ceea ce faci!


 

Felicitare 6

Fie de esti om bogat sau sarac, fie de esti un zilnic credincios sau ocazional, fie de esti mic sau mare, accepta lumina sfanta a Pastelui in casa si inima ta si vei simti cum sufletul tau va deveni cu adevarat implinit intr-u Domnul!

Hristos a Inviat!

Logo Felicit.EU