Urari si felicitari de Paste – colectia 3

Felicitari de paste

.

Felicitare 1

Fie ca Slujba Invierii sa aduca in casa ta lumina sfanta a Bisericii, si aceasta sa ramana aprinsa mereu in casa si in inima ta!

Paste Fericit si Hristos a Inviat!


 

Felicitare 2

Hristos a Inviat! Fie ca aceasta sarbatoare sa iti aduca mai multa intelegere, dragoste, credinta, armonie si numai realizari cu succes!

Paste Fericit langa cei dragi!


 

Felicitare 3

Iti doresc ca Sfanta sarbatoare de Pasti sa iti impodobeasca sufletul cu credinta, inima cu intelegere si fie ca cu fiecare sarbatoare de Pasti sa evoluezi cu inca o treapta spirituala mai aproape de Dumnezeu.

Hristos a Inviat!


 

Felicitare 4

Cu lumanarile aprinse si cu Dumnezeu in inima iti trimit o raza de lumina sfanta tie si familiei tale! Fie ca lumina Domnului Iisus Hristos sa iti lumineze calea, sa te pazeasca de dusmani si trimita doar bucurii!

Hristos a Inviat si Paste fericit langa cei dragi!


 

Felicitare 5

In Noaptea Invierii iarta celor ce ti-au gresit, fii mai bun cu aproapele tau si ureaza-le un sincer „Hristos a Inviat” celor de langa tine. Fie ca rugaciunea ta catre Dumnezeu sa fie ascultata si sa ti se implineasca toate dorintele zamislite din ganduri bune. Paste Fericit langa cei dragi!


 

Felicitare 6

Iti urez iertare de pacate, credinta trainica in Dumnezeu, rugaciune si doar duhuri sfinte in preajma ta si a persoanelor dragi tie! Hristos a Inviat!


 

Felicitare 7

Iti doresc ca de Pasti sa uiti de nevoile zilnice si sa primesti in inima linistea sufleteasca trimisa de Sus catre toti credinciosii intr-u Domnul. Hristos a Inviat!


 

Felicitare 8

Iti doresc ca iepurele de Pasti sa iti aduca in dar doar cele bune, realizari in toate, bucurii si zambete pe buze. Nu uita sa castigi in spartul oulelor si sa iti feliciti persoanele dragi cu Sfanta Sarbatoare!

Paste fericit langa cei dragi!

Logo Felicit.EU