Urari si mesaje cu ocazia sosirii iernii

1. Uite a sosit cel mai friguros si posomorat anotimp – iarna. Insa ea nu a adus cu sine doar frig, ingheturi si multi nori, ci si multa zapada, babe de omat, sanii cu zurgalai, sarbatori, cadouri si multe altele. Sa ai parte de o ianra de neuitat!


2. La start, atentie, mars! Sfantul Nicolae, Craciunul, Anul Nou, Sfantul Vasile, Sfantul Ion si Boboteaza, Sfantul Valentin si Ziua indragostitilor s.a.m.d. E un anotimp plin de sarbatori, asa ca doresc ca in sufletul tau mereu sa fie doar sarbatoare!


3. Doresc sa te felicit cu prima zi de iarna! Doresc ca acest anotimp sa fie mai palpitant ca primavara, mai plin de aventuri decat vara si mai colorat ca toamna!


4. Eu ii multumesc iernei pentru frigul ce il aduce, deoarece uneori anume frigul face ca noi oamenii sa stam mai mult prin casa alaturi de cei dragi, sa depanam amintiri, facem planuri de viitor, sa simtim ca iubim si suntem iubiti. Va doresc tuturor o iarna alaturi de cei dragi!


5. Dupa 9 luni de reinvieri ale primaverii, de distractii ale verii si de culori in viata ale toamnei, iti urez 3 luni de iarna in care sa gasesti pacea interioara, sa fii alaturi de cei dragi, rugaciune intr-u Domnul caci vine Craciunul si multa multa dragoste, caci iarna va fi incununata spre sfarsitu cu marea sarbatoare a indragostitilor!


6. Chiar daca este innourat si ninge, se vede lumina sarbatorilor de iarna, care cu pasi mari se apropie. E un anotimp minunat si frumos, alb si curat, plin de emotii si realizari. Fie ca astfel sa fiti dvs si destinul dvs!


7. Fie ca frigul sa nu te sparie, gheata sa te entuziasmeze, zapada sa te bucure iar sarbatorile de iarna sa te faca cu adevarat fericit! Felicitari cu sosirea iernei!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019