Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Îți doresc să nu înveți niciodată un porc să cânte, un elefant să danseze și un măgar să cânte la vioară! Să ai parte de mai puține animale și mai mulți oameni în viața ta! La mulți ani!

Îți doresc multă bucurie în suflet! Îți urez să pictezi tabloul vieții – luminos și fără nori! Fie ca minunile să se întâmple în viața ta în fiecare zi, iar schimbările ce vor fi să fie doar spre bine! La mulți ani!

Îți doresc ca sentimentul de bucurie să te umple tot timpul și ca ziua ta de naștere să fie încă un motiv pentru a te întâlni cu cei dragi! La mulți ani!

La mulți ani! Lasă drumul vieții să se răspândească în flori, iar prietenii buni și sinceri să te înconjoare întotdeauna. Să-ți fie viața plină de fericire, dragoste și sănătate.

De ziua de naștere, nu omul devine cu un an mai mare – acesta este încă un an adăugat la buchetul vieții de un om atât de minunat precum ești tu! La mulți ani!

La mulți ani, drag om! Îți doresc să ai tot ce-ți dorești: bani – un car, sănătate – un vagon, prieteni – o mie. Iar astăzi, să te aștepte o avalanșă de felicitări și o mare de vin!

La mulți ani! Fie ca universul să-ți răspundă la toate dorințele și să-ți îndeplinească toate visele! Îți trimit razele soarelui în această zi frumoasă! Prinde-le!

În această zi minunată îți doresc multă sănătate, astfel încât toate lucrurile rele să fie lăsate în trecut! Lasă viața să meargă în cursul său calm, măsurat și doar momente vesele să ai înainte, soarele să-ți lumineze calea și norocul să te conducă de mâna către noi victorii și realizări. Sănătate, fericire, noroc! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc fericire, sănătate, creștere în carieră și, bineînțeles, bunăstare financiară!

Îți doresc ca minutele de bucurie și relaxare să dea inimii seninătate și bucurie, vopsește viața în culori strălucitoare, iar fericirea, ca muzica,să sune mereu în sufletul tău! La mulți ani!