La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


La multi ani! Îți doresc multă, multă: fericire în viață, haine în garderobă, oportunități de activități, idei deosebite, dragoste în inimă, bani în portofel, lucruri mici drăguțe în poșetă, zâmbete fermecătoare în fiecare zi! Sănătate draga mea!

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de o bucurie imensă, succes extraordinar, inspirație magică, zâmbete sincere, prieteni loiali, oameni dragi și minunați! Și, de asemenea – zile bune, vești minunate, forță enormă, evenimente plăcute și optimism inepuizabil!

La mulți ani! În această zi deosebită, îți doresc cât mai multe zâmbete, bucurie, succes, bună dispoziție, multă sănătate, atenție din partea bărbaților, o mare plină de flori și cadouri, precum și împlinirea tuturor dorințelor tale! Să fii sănătoasă!

La mulți ani! Fie ca în casa ta să domnească mereu pacea, confortul și armonia. Îți doresc să fii fericită, să te bucuri de viață, să fii surprinsă, să te bucuri de fiecare minut, să visezi, să ai mereu prieteni loiali, de încredere și, cel mai important, să iubești și să fii iubită. Rămâi mereu așa cum ești, tânără, atrăgătoare, amabilă, veselă și zâmbitoare!

În această zi deosebită, îți doresc ca soarele să strălucească mai tare pentru tine, oamenii să-ți zâmbească mai larg iar dorințele să se împlinească. Lasă să-ți ardă un foc în inimă care să nu se stingă niciodată, iar scânteia din ochii tăi să-ți facă plăcere. Căldură, lumină, bunătate și fericire! La mulți ani draga mea!

Felicitări cu ziua ta de naștere! Îți doresc să fii iubită, dorită, irezistibilă, amețitoare, atrăgătoare! Sănătate, noroc, prosperitate, împlinirea celor mai deosebite dorințe, bucurii, dragoste de viață, momente minunate și fericire nesfârșită! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca tot ceea ce ți-ai pus în plan să se împlinească, casa să-ți fie o ceașcă plină cu bunăastare și înțelegere, ca cei mai apropiați și mai de încredere oameni să-ți fie întotdeauna alături, îți doresc ca fericirea, sănătatea și dragostea să fie cu tine în următorii o sută de ani. Rămâi mereu tânără și veselă!

În această zi minunată, din toată inima, vreau să-ți doresc împlinirea tuturor dorințelor. Fie ca toate visele să devină realitate! Îți doresc ca succesul, bucuria și inspirația să devină tovarășii constanți. Lasă-ți capul să se învârtă doar dintr-o supraabundență de încântare, energie și fericire. Îți doresc să fii mereu înconjurată de zâmbete vesele și sincere ale prietenilor și rudelor tale. De asemenea, bineînțeles, aș dori să-ți doresc să rămâi mereu așa cum ești, veselă și fermecător. La mulți ani!

Te felicit cu minunata sărbătoare – ziua ta de naștere! Îți doresc tot binele din lume, pentru tine și pentru cei dragi. Multă sănătate, căci fără ea nicidecum, fericire și noroc în toate începuturile și faptele tale. Fie ca tot ceea ce îți dorești să apară în viață, astfel încât să te bucuri zi de zi de viață! La mulți ani! ​

La mulți ani! Îți doresc multă sănătate, bucurie, distracție, prosperitate și multă sănătate ție și întregii tale familii. Și, de asemenea, multe zâmbete, încredere în viitor, succes și fericire imensă, zilnică și de înaltă calitate!