La mulți ani FIUL MEU! Felicitări de ziua de naștere a FIULUI

Astăzi Fiul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.


Dragul și micuțul meu fiu, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc să ai o copilărie fără griji dar plină de fericire, tinerețea ta – înflorită și strălucitoare! Îți doresc ca mașinile de jucărie și „banii” tăiați din hâtie să devină reali. Iar prietena de la grădiniță să-ți devină o soție iubitoare în viitor. La mulți ani!

Dragul meu fiu, iti urez un sincer la multi ani! Îți doresc talent și abilitate sporită, sănătate, caracter de neclintit, forță încrezătoare și obiective importante, viață de zi cu zi bogată și plină de emoții strălucitoare în weekend.

La mulți ani scumpul meu băiețel! Indiferent de vârsta pe care o ai, să știi că casa noastră este mereu gata să te primească. Îți dorim mulți ani, în care să putem să-ți fim alături și să te îmbrățișăm în timp ce sufli lumânările de pe tortul de ziua ta. Felicitări!

La mulți ani scumpul meu băiețel! Cu fiecare an tu devii mai mare, dar pentru mine vei rămâne mereu micuțul meu băiețel. Îți doresc să crești mare, dar în același timp să-ți păstrezi spontanietatea copilăriei! Să fii sănătos!

Fiule, ai crescut cu încă un an. Urările mele sunt destul de simple, justifică așteptările părinților tăi, arată-ți propria individualitate, ascultă-ți inima și ai grijă de tine. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu fiu. Îți doresc ca mozaicul imaginii vieții tale să fie alcătuit din puzzle de fericire, sănătate, bucurie, dragoste, bogăție și prosperitate. Îți doresc să reușești întotdeauna să combini munca grea și odihna activă, seriozitatea caracterului și distracția sufletului.

La multi ani! În fiecare an devii mai înțelept și mai bun, atingi noi obiective și succese! Vreau să-ți transmit cele mai bune urări, dragul meu fiu îți doresc sa-ți realizezi visele, să nu uiți să te dezvolți și să ai parte de fericire și iubire!

Dragul meu fecioraș. Doresc să te felicit cu ziua ta de naștere. Fie ca urările mele să-ți fie ca o instruire și o binecuvântare. Îți doresc să fii un om cinstit și înțelept. Respectă și iubește, fii iubit și dorit. Îți doresc multă fericire, dragul meu! La mulți ani!

Fiule, de ziua ta, vreau să spun: mă bucur că pot să le povestesc cu mândrie tuturor despre tine, să mă laud prietenilor mei cu succesele tale și cu zâmbet să mă uit cum te privesc fetele. Îți doresc multă sănătate, fericire și succes în viață. La mulți ani!

La mulți ani, fiul meu drag. Fie ca melodia vieții tale să nu aibă note false, să reușești întotdeauna să menții cheia majoră și ritmul exact al fericirii inimii tale. Îți doresc să fii mereu puternic, sănătos, vesel, cu o bună inspirație și desigur să ai parte de o dragoste adevărată.