La mulți ani PRIETENE! Felicitări de ziua de naștere pentru prieten

Astăzi Prietenul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Prietene, noi multe am simțit și prin multe am trecut împreună. Astăzi e ziua ta de naștere, asta mă inspiră la cuvinte, fapte, cadouri. Vreau să-ți dăruiesc și să văd zâmbetul pe buzele tale. El este dovada, că ești bucuros prieteniei noastre. Prietenia încălzește în fiece clipă, deci doresc să ne încălzească mereu.

De ziua de naștere doresc fără margini să te topești în iubire și momente plăcute. Îți doresc sănătate, ca solventul să funcționeze, și bogăție materială stabilă, pentru a crea învelișul necesar acestui proces chimic. Și lasă sticla de afrodisiace magice să nu se epuizeze niciodată pe raftul din baie!

Doresc ca jubileul acesta, să îl ții minte mult timp prin realizarea celei mai mari dorințe, prietenii demult uitați și apropiații, să apară anume în această zi aducând un car de emoții pozitive împreună cu ei. La mulți ani!

Cu jubileul! La fel ca frumusețea şi scumpetea unui diamant, ce nu se întunecă, aşa şi scumpul jubilear în fiece an să strălucească cât mai tare totul în jur cu zâmbetul său! Fericire şi strălucire jucăuşă în ochi, încă mulți-mulți ani!

În ceastă lume, unde totul pare atât de schimbător şi trecător, este doar un lucru, pe care il putem numi constant. Este prietenia noastră! Cu ziua de naştere, prietene! La mulți ani!

Doresc, ca inima ta să bată așa de parcă în față ai o minune, să răsufli, ca după fulger, iar ochii mereu să caute curcubeul. Iar la capătul acestui curcubeu neapărat să se găsească ulcica plină cu aur. La mulți ani!

Scump omagiat, nu uita, că ești trimis pe acestă lume nu din întâmplare. Îți dorim să îndeplinești menirea ta! La mulți ani!

La mulți ani! Se știe, că vinul adevărat cu fiece an devine tot mai bun, mai rafinat. Deci, dorim ca viața scumpului omagiat să fie o sticlă scumpă de vin, pe care neapărat trebuie de băut până la fund. Bunăvoință și gust de viață!

Spune-mi te rog, prietene, ce m-aş face eu fără de tine? E foarte minunat că te-ai născut tu pe această lume! Pentru asta merită de servit! La mulți ani!

Îți doresc, niciodată să nu înveți purcica a cânta, elefantul a dansa, iar măgarul a cânta la vioară! În viața ta să fie mai puține animale, dar oameni buni cât mai mulți! La mulți ani!