Ziua indragostitilor, Valentine’s Day, Dragobete – Colectie de mesaje si felicitari (2)

Ziua indragostitilor, Valentine’s Day, Dragobete – Colectie de mesaje si felicitari (2)

Mesaj ziua indragostitilor 1

Daca ai fi o pasare, eu as fi un copac. Daca ai fi soarele, eu as fi cerul. Daca ai fi marea, eu as fi tarmul acesteia. Totul as face pentru ca sa fim alaturi amandoi pentru totdeauna! Te ador!


Mesaj ziua indragostitilor 2

Cele mai pretioase motive pentru a trai se pot rezuma la doua cuvinte: sa iubesc si sa fiu iubit/a. Asa ca de Sfantul Valentin doresc sa iubesti si sa fii iubit/a sincer, reciproc si pentru totdeauna!


Mesaj ziua indragostitilor 3

Happy Valentine`s Day! Iti doresc o dragoste adevarata si multa multa pasiune intre tine si aleasa / alesul inimii tale!


Mesaj ziua indragostitilor 4

Daca esti singur/a de Sfantul Valentin si Valentina, iti doresc ca anume in aceasta zi sa iti gasesti jumatatea, intr-o ambianta cat mai romantica si modul in care ve-ti face cunostinta sa fie cu totul neobisnuit, intelegand ca nu degeaba ai asteptat aleasa / alesul inimii tale atata timp!


Mesaj ziua indragostitilor 5

Ingerasul meu, abia astept sa ne vedem, cuprindem si iubim, iar in aceasta zi speciala sa gustam intr-un mod deosebit din nectarul dragostei! Te iubesc!


Mesaj ziua indragostitilor 6

Ii multumesc lui Cupidon ca nu a gresit tinta cand te-a ales pe tine. Esti cel mai scump / cea mai scumpa fiinta de pe pamant! Te iubesc enorm!


Mesaj ziua indragostitilor 7

Niciodata nu mi-am imaginat ca este atat de frumos sa iubesti, sa visezi, sa fii in al noulea cer de fericire. Iti multumesc pentru fiecare zi alaturi de mine si pentru ca ma faci sa ma simt speciala. Te ador fluturasul meu!


Mesaj ziua indragostitilor 8

Pentru orice clipa de bucurie de care am avut parte, pentru orice moment de necaz de care m-ai pazit si pentru orice ocazie ca sa ma simt fericita pe care mi-ai oferit-o, iti multumesc enorm si sa stii ca te iubesc cum nu am iubit pe nimeni si nu cred ca voi mai iubi asa de mult vreodata! Fii alaturi de mine mereu, dragostea mea!


Mesaj ziua indragostitilor 9

De Ziua Indragostitilor, iti ofer acest cadou minunat, pe care doresc sa nu il despachetezi, pana nu iti soptesc la ureche ca te iubesc enorm, ca ma simt fericit/a ca ma simt si eu iubit/a si ca doresc ca povestea noastra de dragoste sa nu inceteze niciodata! Felicitari cu Sfantul Valentin!

Logo Felicit.EU